Μάγισσα: «Δεν αντέχω άλλο!» - Αυτό είναι το τραγικό μυστικό της Θεοφανώς

«Πρέπει να της πεις για το τέρας που την έφερε στον κόσμο!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μάγισσα: «Δεν αντέχω άλλο!» - Αυτό είναι το τραγικό μυστικό της Θεοφανώς

Από την πρώτη στιγμή η Θεοφανώ νιώθει περίεργα με το χάρισμα που έχει και θέλει να ψάξει να βρει την αλήθεια για ό,τι της συμβαίνει. Την απάντηση θα της τη δώσει η μοναχή Αγαθή και το σοκ για τη νεαρή κοπέλα θα είναι μεγάλο. Το TV24 έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι θα συμβεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα.

Η Θεοφανώ βλέπει ξανά ένα όραμα και μάρτυρας είναι ο Μάρκος, ο οποίος και μιλάει στον πατέρα του

Ο Μιχαήλ τη φωνάζει στο γραφείο και μαζί με τον γιο του απαιτεί την αλήθεια. Εκείνη τους αποκαλύπτει: «Βλέπω οράματα που προβλέπουν το μέλλον! Ετσι είδα και το μωρό... Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό, τρομάζω». Ο Μιχαήλ βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία σ’ αυτό και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού. Την ίδια ώρα και ο Αντρέι, που τελικά έχει βρει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων, μπαίνει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους. Στο μεταξύ, η Θεοφανώ ξεσπάει στον Μάρκο που αποκάλυψε το μυστικό της, ενώ η ίδια συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια για το χάρισμα αυτό, καθώς παράλληλα δέχεται συνεχώς τα πυρά της Μεταξίας που έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Μάρκο.

Μάγισσα: «Δεν αντέχω άλλο!» - Αυτό είναι το τραγικό μυστικό της Θεοφανώς

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται το μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο Μιχαήλ καλεί την Αγάθη στο γραφείο του: «Πριν από 15 χρόνια μας είχες φέρει τη Θεοφανώ, ήξερες γι’ αυτά τα οράματα που έχει;», τη ρωτάει και εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε αυτό», και τότε ο Μιχάηλ την προειδοποιεί: «Μόνο εγώ με τον Μάρκο γνωρίζουμε την αλήθεια και έτσι να παραμείνει». Παράλληλα, η Αγάθη είναι ταραγμένη που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά που ζούσε η μητέρα της και ο Μανώλης την προτρέπει να της πει την αλήθεια:

«Εχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια! Πρέπει να της πεις για το τέρας που την έφερε στον κόσμο», της λέει και έτσι αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια για το τραγικό μυστικό από το παρελθόν που τη στοιχειώνει. «Βασανίζομαι από αυτά που μου συμβαίνουν, δεν αντέχω άλλο!», λέει η Θεοφανώ στην καλόγρια και εκείνη της λέει όσα ξέρει: «Ηρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια για το παρελθόν σου! Τα οράματα που βλέπεις έχουν μια εξήγηση, η μητέρα σου ήταν μάγισσα», της αποκαλύπτουν και εκείνη σοκάρεται και φυσικά θέλει να μάθει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της, ενώ αποφασίζει να μάθει τι απέγινε.

Μάγισσα Αντ1 τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Οπως λέει το ρεπορτάζ μας, η μητέρα της βρήκε τραγικό θάνατο καθώς ως μάγισσα θεωρήθηκε υπεύθυνη για πολλά δεινά που βρήκαν τον τόπο. Ετσι αν μαθευτεί πως και η ίδια κινείται στα χνάρια της, η ζωή της θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο. Ομως, ένα καινούριο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα. Ο Μάρκος την πιέζει να του μιλήσει για το όραμα που είδε: «Είδα όλους τους Λασκαραίους στα αίματα, κάτι κακό θα συμβεί», του λέει. Η Θεοφανώ με τη βοήθεια του Φρίξου ξεκινά ν’ ανακαλύψει τι σήμαινε το όραμα που είχε, ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται...