Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος αποκαλύπτει τα παράνομα αισθήματα του για την Μάρμω

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος αποκαλύπτει τα παράνομα αισθήματα του για την Μάρμω

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Οι Πανθέοι, η Μάρμω συνεχίζει να κάνει παρέα με τον Κίτσο, ο οποίος αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη, ενώ ο Ισίδωρος είναι βέβαιος πως είναι το νόθο παιδί των Πανθέων και παίρνει σημαντικές αποφάσεις προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά του (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση η σειρά).

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Δευτέρα 2/10 Επεισόδιο 11

Η περιπέτεια του Ισίδωρου στα μεταλλεία ανησυχεί τους υπόλοιπους Πανθέους, οι οποίοι σπεύδουν στο Γραμματικό για να δουν αν είναι καλά. Προς μεγάλη τους έκπληξη, θα διαπιστώσουν πως ο Ισίδωρος όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά είναι και πιο ευδιάθετος από ποτέ. «Δεν καταλαβαίνω, προς τι αυτή η αναστάτωση; Είμαι μια χαρά, νομίζω η Ιλαρία είναι λίγο υπερβολική στις αντιδράσεις της και σας τρόμαξε», τους λέει και εκμεταλλευόμενος την παρουσία όλων προτείνει να κάνουν τα εννιάμερα του πατέρα τους. Στο μεταξύ, η Μάρμω νιώθει ακόμα άβολα ανάμεσά τους και αισθάνεται κάποιες εχθρικές δονήσεις, κυρίως από την πλευρά της Χρυσοστόμης, η οποία την υποτιμά μπροστά σε όλους. Ομως, ο απρόσμενος ερχομός του Κίτσου θα τη λυτρώσει. Και ενώ όλη η οικογένεια των Πανθέων είναι στο τραπέζι και τρώνε, ο Ισίδωρος τους επιφυλάσσει μια ακόμη μεγάλη έκπληξη..

Τρίτη 3/10 Επεισόδιο 12

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην οικογένεια πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά τα μεταλλεία. «Μιας και κάνατε τον κόπο να έρθετε μέχρι εδώ, έχω να σας κάνω και μια ανακοίνωση: Ανοίγω ξανά τα μεταλλεία», τους λέει και όλοι εκπλήσσονται. «Πώς προέκυψε αυτή η απόφαση; Εσύ ήσουν αποφασισμένος να μην ασχοληθείς ξανά με αυτές τις δουλειές! Τι έχει αλλάξει;», τον ρωτάνε με απορία και εκείνος τους απαντάει: «Πολλά έχουν αλλάξει και πολλά θα αλλάξουν από εδώ και στο εξής». Την ίδια ώρα στον κήπο, τα ξαδέλφια Λιάνα και Θωμάς περνάνε χρόνο μαζί, αλλά ο νεαρός νιώθει αμήχανα. Κι αυτό γιατί και οι δύο είναι κρυφά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Ο Μαρμάρης βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του με το άνοιγμα των μεταλλείων, ενώ η Πέλλα τον ψάχνει εναγωνίως μήπως και η αστυνομία σταματήσει να την παρακολουθεί επιτέλους. Στο μεταξύ, η Χρυσοστόμη προσπαθεί ακόμα να καταλάβει γιατί ο Ισίδωρος συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, ενώ η Μιρέλλα έχει απλώσει τα δίχτυα της για τα καλά και είναι όλο εκπλήξεις. Κι όλα αυτά ενώ ο Κίτσος με τη Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, πριονίζοντας άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Τετάρτη 4/10 Επεισόδιο 13

Ο Ανδρέας προτείνει στον Κίτσο και τη Μάρμω να πάνε όλοι μαζί για φαγητό, φέρνοντάς τους σε αμηχανία. Η Χρυσοστόμη απειλεί τη Μιρέλλα να μείνει μακριά από τους Πανθέους. Ο Στάθης ζητά από τον Φάνη να συνεργαστούν, ο Φάνης όμως έχει αμφιβολίες λόγω του χαρακτήρα του Στάθη. Ο Λουκάς ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ' τις κλοπές των φαρμάκων στην κλινική και αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα. Ο Διονύσιος πληροφορεί τον Ισίδωρο για την παρουσία ενός άντρα που τον προσέγγισε με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες για τους Πανθέους. Ο Ισίδωρος υποπτεύεται πως ο Μαρμάρης είναι αυτός ο άντρας κι αποφασίζει να επιβεβαιώσει την υποψία του. Η Λιάνα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Θωμά εκείνος όμως την απομακρύνει με τη συμπεριφορά του. Η Χρυσοστόμη θα αποπειραθεί να κρύψει μια για πάντα τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση την ίδια στιγμή που ο Κίτσος θα εκμυστηρευθεί ένα τραγικό μυστικό στον Τέλη.

Πέμπτη 5/10 Επεισόδιο 14

Ο Κίτσος έχει αποκαλύψει στον Τέλη πως έχει αισθήματα για τη Μάρμω και εκείνος τον συμβουλεύει να μην κάνει το λάθος και προχωρήσει περισσότερο μαζί της. Η Μάρμω, παράλληλα, καθησυχάζει τον Ανδρέα, λέγοντάς του πως δεν έχει αλλάξει κάτι και είναι ευτυχισμένη δίπλα του. Ο Στάθης θα δεχτεί τους όρους συνεργασίας από τον Φάνη χωρίς καν να τους ακούσει και η Μερόπη θα δείξει έντονα τη διαφωνία της στη σχέση που αρχίζουν να χτίζουν ο γιος της με τον αδελφό της. Η συνάντηση του Μαρμάρη και του Ισίδωρου με τον Οικονόμου αναβάλλεται τελευταία στιγμή επειδή ένας πιτσιρικάς κλέβει το πορτοφόλι του Μαρμάρη. Είναι όμως έτσι; Ή μήπως ο Μαρμάρης κερδίζει απλώς χρόνο για να βρει τον τρόπο να μην τον αναγνωρίσει ο Οικονόμου και αποκαλυφθεί στον Ισίδωρο η πραγματική του ταυτότητα;