Έρωτας Φυγάς (2/10): «Ο Γιωργάκης είναι δικό σου παιδί» - Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (2/10): «Ο Γιωργάκης είναι δικό σου παιδί» - Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του

Συγλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις της δραματικής σειράς που προβάλεται καθημερινά στο OPEN Έρωτας Φυγάς, και στο σημερινό επεισόδιο.

Οι σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 17

Ο Στρατής συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή για τον φόνο του μπράβου των οικοπεδοφάγων και η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Ωστόσο, ένας από τους κτηματίες στο Κιάρι ενημερώνει τον Στέφανο ότι θα δώσει άλλοθι στον Στρατή μιας και άθελά του τους γλίτωσε από αυτόν. «Αν δεν ήταν αυτός, τώρα μπορεί να ήμουν εγώ στη θέση του. Εμένα καλό μου έκανε και δεν του αξίζει να μείνει στη φυλακή γι’ αυτά τα καθάρματα», του λέει. Η Αλεξάνδρα πάλι συνέρχεται και ο Μάρκος είναι στο πλευρό της. «Θα σου πω κάτι, αλλά θα μου υποσχεθείς πως δεν θα θυμώσεις, ούτε θα μου ζητήσεις εξηγήσεις», ξεκινάει να του λέει η κοπέλα και συνεχίζει: «Ο Γιωργάκης είναι δικό σου παιδί».

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας.

Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και αρχίζει να της φωνάζει: «Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Το δικό μου παιδί φωνάζει τόσο καιρό “μπαμπά” αυτόν τον άτιμο και το στέρησες από εμένα; Μου έλεγες ψέματα κοιτώντας με στα μάτια, πώς μπόρεσες! Πώς αγάπησα μια γυναίκα σαν εσένα, πώς;». Εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει, αλλά αυτός δεν την αφήνει. Η Αλεξάνδρα όμως επιμένει: «Δεν ξέρεις τι έχω ζήσει μαζί του, δεν ξέρεις τίποτα! Δεν ξέρεις πως με απειλούσε ότι θα σε σκοτώσει αν σου έλεγα ποτέ την αλήθεια! Το έκανα για το παιδί μας και για να σε σώσω, αναγκάστηκα», δικαιολογείται, αλλά ο Μάρκος φεύγει έξαλλος.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Μέσα σε όλα, η Ελπίδα ζητά από τον Μάρκο να την αφήσει να μείνει στο αρχοντικό του και σε αντάλλαγμα, ό,τι μαθαίνει θα του το λέει, ενώ ο Κοντογιάννης ενημερώνεται από τον διοικητή Αθανασόπουλο ότι ο Στρατής είναι ακόμα ζωντανός. Η Φωτεινή που το ακούει, τρέχει να προειδοποιήσει τη Μαργέτα ότι κινδυνεύουν όλοι τους, καθώς οι οικοπεδοφάγοι έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και στη χωροφυλακή.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Δείτε το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο Τρίτη 3/10

Ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής. Οσο εκείνος αγωνιά για τη ζωή του μέσα στη φυλακή, οι αποφάσεις που θα παρθούν για εκείνον θα ανατρέψουν την κατάσταση, ενώ η Ελπίδα απέναντι από το αρχοντικό γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας σκηνής που ανατρέπει τα δεδομένα.