Κάνε ότι κοιμάσαι (2/10): Η σχέση του Ίκαρου και του γυμναστή φέρνει νέες ανατροπές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (2/10): Η σχέση του Ίκαρου και του γυμναστή φέρνει νέες ανατροπές

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1, "Κάνε ότι κοιμάσαι", έχει σημειώσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια συγκλονιστικές εξελίξεις και απόψε, Δευτέρα 2/10, στο έβδομο επεισόδιο, θα σημειωθούν τεράστιες ανατροπές (δείτε εδώ τι θα γίνει αυτή την εβδομάδα).

Οι αποψινές (2/10) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι

Επεισόδιο 7

Μετά την αποκάλυψη του Ίκαρου για την προσωπική του σχέση με τον δολοφονημένο γυμναστή, οι υποψίες στρέφονται στον εκβιασμό του θύματος απέναντι στον διευθυντή του κολεγίου. Με τη στήριξη της πολιτικού και φίλης του, η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ο εκβιασμός να είχε αντικείμενο τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. Κάποιοι μαθητές του σχολείου έχουν ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Σταύρου, ο οποίος ακόμα αρνείται τη συμμετοχή του στο χακάρισμα των κινητών. Όταν κυκλοφορήσει μια νέα φωτογραφία με σεξουαλικά υπονοούμενα εναντίον της Πέρσας, ο Νικόλας αναλαμβάνει προσωπικά να βρει τον άνθρωπο που τη διέρρευσε.

Παράλληλα η Αννα ανακαλύπτει τη σχέση του Πέτρου με την κόρη του Νικόλα. Ο θυμός της για τον Λημνιό κορυφώνεται, όσο τον βλέπει να κρύβεται πίσω από το επιτελείο της πολιτικού.

Δείτε παρακάτω το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Τι θα συμβεί, στο αυριανό 3/10 επεισόδιο (Νο.8)

Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή, ξεπερνώντας τις εντάσεις ανάμεσά τους. Η Λέτα μαθαίνει ότι ο Γιώργος τράβηξε το βίντεο της μητέρας της με τον γυμναστή, αλλά τον συγχωρεί όταν μαθαίνει από τον πατέρα της ότι τους προστατεύει. Ο Γιώργος συνειδητοποιεί, όμως, ότι ο κολλητός του τον κάρφωσε από εκδίκηση και η στάση του απέναντι στον Σταύρο αλλάζει, βάζοντας στόχο να τον εκθέσει.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον άνθρωπο που χακάρει τα κινητά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η φιλία της Δέσποινας με τον Ικαρο φαίνεται να τελειώνει όταν εκείνος υπονοεί ανοιχτά ότι ο άντρας της κρύβεται πίσω από τον φόνο.
Η Εφη πάλι ζητάει να μάθει για ποιο λόγο ο φίλος της επιτέθηκε στον Σταύρο, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση για τον λόγο που τον υποπτεύεται.

Στο μεταξύ η Δέσποινα σταματάει να είναι τόσο καχύποπτη με την Πέρσα, εκτιμώντας το γεγονός ότι κι εκείνη στηρίζει τον άντρα της και τον βοηθάει με τις ισορροπίες του κολεγίου. Ο Σταματάκης δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Νικόλα, αφήνοντας πίσω του τις συγκρούσεις που είχαν.

Μέσα σε όλα, ο Ικαρος ξεχωρίζει τον Μάκη και τον παρουσιάζει στο νομικό του γραφείο ως τον πιο υποσχόμενο φοιτητή του, ενώ η αστυνομία ζητάει από έναν μαθητή το υλικό που τράβηξε με το κινητό του το βράδυ της δεξίωσης.

Ο Κάσδαγλης πιέζει τη Δέσποινα να χωρίσει με τον Σταματάκη. Η Αννα κρύβει από όλους τη σχέση του Πέτρου με τη Νάσια. Τέλος, η Λέτα εκμυστηρεύεται στη μητέρα γιατί ήταν επιθετική με τον γυμναστή και τι του έκανε το βράδυ, λίγο πριν τον βρουν δολοφονημένο.