Ο Παράδεισος των κυριών (2/10): «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου» - Παντρεύονται Πάρης και Γεωργία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (2/10): «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου» - Παντρεύονται Πάρης και Γεωργία

Η ξαφνική εμφάνιση του Φώτη, από το σκοτεινό παρελθόν την Μιράντας, την ταράζει και παράλληλα την κάνει να χάσει τη χαρά για τη νέα της ζωή, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις της σειράς Παράδεισος των κυριών, να αναμένονται ραγδαίες (δείτε όλα τα επεισόδια της εβδομάδας).

Οι σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 6

Η κοπέλα δέχεται απειλές από τον πρώην «αρραβωνιαστικό» της, ο οποίος θέλει να πάρει χρήματα: «Κοίτα να είσαι καλό κορίτσι και να μου δώσεις ό,τι σου ζητήσω, για να μη μάθει ο αξιοσέβαστος σύζυγός σου τι έκανες πριν χρόνια. Εντάξει, Μαράκι μου;», την απειλεί.

Ο φόβος πως θα αποκαλυφθούν τα κρυμμένα μυστικά της, φωλιάζει στο μυαλό της Μιράντας, η οποία προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της… Στο μεταξύ ένα ακόμα θέμα προκύπτει με τον νέο ιδιοκτήτη του καταστήματος δίπλα από το ζαχαροπλαστείο, που δεν είναι άλλος από τη Δάφνη, η οποία ανοίγει κατάστημα μόδας αλλά για άντρες.

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος είναι έξαλλος με τον Σίμο και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους κάποια πράγματα: «Νομίζω ότι δεν έχουμε αρχίσει καλά και πρέπει να βάλουμε κάποια θέματα σε τάξη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, αλλιώς δεν το βλέπω», του λέει, αλλά ο Σίμος δεν έχει σκοπό να κάνει καμία κουβέντα με τον Ντίνο: «Δεν νομίζω ότι έχουμε να ξεκαθαρίσουμε τίποτα», του απαντάει. Το θέμα είναι όμως αν θα σταθεί με ειλικρίνεια απέναντι στον Ντίνο ή θα παίξει κάποιο υπόγειο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή η Δωροθέα καταφέρνει να μάθει μια πολύ σημαντική πληροφορία κι ετοιμάζεται να δράσει. Συναντάει κάποιον που την κάνει να καταλάβει πολλά… Παράλληλα ο Βύρωνας συμβουλεύει την Ολγα: «Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, πρέπει να προσπαθήσεις και για αρχή πρέπει να προσβάλλεις τη διαθήκη του Αποστόλη».

Δείτε επίσης: Ο Άγης δεν είναι γιος της Βικτώριας! Της επιτίθεται με μανία και την αφήνει να χαροπαλεύει