The Voice: Οι coaches του "έριξαν" άκυρο και εκείνος τους "εκδικήθηκε" με τον δικό του τρόπο

Επική στιγμή στο πλατό του μουσικού show

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Οι coaches του

Πριν από λίγο το «The Voice» ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ όπου από τα πρώτα κιόλας λεπτά ένας διαγωνιζόμενος κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με την εξομολόγηση που έκανε -δείτε εδώ αναλυτικά.

Φυσικά, ο ανταγωνισμός φέτος όσο πάει και "φουντώνει" μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε και πάλι στο μουσικό show προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κυριακού μπορεί να ήταν ένας διαγωνιζόμενος όπου δεν πέρασε στην επέμενη φάση, βέβαια θα μείνει αξέχαστος.

Παρά την δυσαρέσκειά του που δεν κέρδισε έστω και έναν coach, ωστόσο είχε προνοήσει στην περίπτωση που δεν περάσει να τους αφιερώσει κάποια ποιήματα.

Τα ποιήματα του παίκτη προς τους coaches που έφεραν τα πάνω κάτω

The Voice: Χωρίς τον Γιώργο Λιανό τα live - Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ

Πολλές οι αλλαγές που επικρατούν στον ΣΚΑΙ τον τελευταίο καιρό. Μετά τις αλλαγές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου, πάνε να "βάλουν χέρι" και στο The Voice.

Μπορεί το show μουσικής να μην έχει φέτος τις επιδόσεις των προηγούμενων σεζόν, ωστόσο αναμφίβολα αποτελεί ίσως το πιο επιτυχημένο project του καναλιού του νέου Φαλήρου. Για τον λόγο αυτό ο σταθμός πήρε την απόφαση να ξεκινήσουν τα live του Voice μετά την πρώτη βδομάδα του Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν χωρίς την παρουσία του Γιώργου Λιανού.

Ο παρουσιαστής εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς για ακόμη μία σεζόν θα παρουσιάσει το survivor και συγκεκριμένα το πρώτο all star που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με το μέχρι τώρα προγραμματισμό, η αναχώρηση του Γιώργου Λιάνου και των παικτών θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα, ώστε το παιχνίδι περιπέτειας του ΣΚΑΙ να είναι στον αέρα εκεί γύρω στις 27 Δεκεμβρίου όπως συνέβη και τις προηγούμενες δύο σεζόν.