The Voice: "Έφτασα να ζυγίζω 120 κιλά" - Η συγκινητική ιστορία του Πάνου και η νέα του εικόνα

Οι συγκινητικές δηλώσεις, τα δύσκολα εφηβικά χρόνια και η υποστήριξη από την οικογένεια και την σχέση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Voice:

Στο The Voice εμφανίστηκε ο Πάνος Μανιάτης, στο επεισόδιο του Σαββάτου (12/11) και σόκαρε τους κριτές με την ιστορία του. Ο διαγωνιζόμενος ερμήνευσε το «Όνειρο ήτανε» ενώ λίγο πριν ανέβει στη σκηνή μίλησε για την τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν.(Δείτε εδώ την διαγωνιζόμενη που προκάλεσε ανατριχίλα στους κριτές).

Τι έγινε και έφτασε 120 κιλά και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ο διαγωνιζόμενος εξήγησε ότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει και να γνωρίσει επιτέλους την αληθινή αγάπη, από την οικογένεια και την σχέση του, Γωγώ.

«Στις αρχές της εφηβείας μου είχα μία πάρα πολύ δύσκολη σχέση η οποία με έριξε σχεδόν στην κατάθλιψη με αποτέλεσμα να ζυγίζω 120 κιλά. Κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν ήθελα να βγαίνω έξω και το μόνο που έκανα ήταν να ακούω μουσική και να τραγουδάω», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μανιάτης.

Η εμφάνιση του στον διαγωνισμό

Σε ποιον τραγούδησαν χρόνια πολλά οι κριτές;

Άλλη μία μαγική στιγμή στο σόου ήταν εκείνη μετά την οντισιόν της 18χρονης Παυλίνας, η οποία επέλεξε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς όλοι οι κριτές ανέβηκαν στην πίστα, έπιασαν τα όργανα και τραγούδησαν για τα γενέθλια του ντράμερ της παραγωγής.