Μπρούσκο: Πεθαίνει το παιδί του Σήφη & της Όλγας - Όλοι οι σπαρακτικοί διάλογοι!

Μπρούσκο: Πεθαίνει το παιδί του Σήφη & της Όλγας - Όλοι οι σπαρακτικοί διάλογοι!
Δεν υπάρχει χειρότερο στη ζωή από το να χάνει ο γονιός το παιδί του! Κι αυτή τη μεγάλη δυστυχία έμελλε να ζήσει ο Σήφης με την Ολγα και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Ο θρήνος της Ολγας ατελείωτος, όπως και ο πόνος του Σήφη για το κοριτσάκι του που δεν πρόλαβε να πάρει στην αγκαλιά του και μέσα σε όλα οι τύψεις...

Ολα κυλούν ήρεμα για τον Σήφη αλλά και για την Ολγα, μέχρι τη στιγμή που η Ολγα αισθάνεται τρομερούς πόνους, πόνους αβάσταχτους ίδιους με γέννας. Ο Σήφης χωρίς πολλές κουβέντες κι ενώ η Ολγα ουρλιάζει «Σήφη γρήγορα, πονάω, νομίζω ότι γεννάω», την τρέχει στο νοσοκομείο. Μετά από λίγο η Ολγα γεννάει ένα κοριτσάκι πολύ πρόωρα και όχι παραπάνω από 800 γραμμάρια. Το μωρό δεν είναι καν εφταμηνίτικο και αναγκάζονται οι γιατροί να το βάλουν αμέσως σε θερμοκοιτίδα. Η Ολγα αλλά και ο Σήφης έχουν αρχίσει ν’ ανησυχούν πολύ και προσπαθούν να βγάλουν από το μυαλό τους το χειρότερο σενάριο.
Η Ολγα βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείο, ενώ ο Σήφης τρέχει στους γιατρούς για να ενημερωθεί για την κατάσταση του μωρού, γεμάτος αγωνία αλλά και τύψεις. Εκτός από τον πόνο του, στο μυαλό του τριγυρνάει η σκέψη ότι ο Θεός τον τιμωρεί γιατί είχε στείλει τη Μελίνα για έκτρωση με αποτέλεσμα η κοπέλα στο μέλλον να μην μπορεί να κάνει παιδί και να έχει αποβολές. «Εγώ φταίω, πληρώνω τις βλακείες που έκανα με τη Μελίνα», λέει συνέχεια!
O Σήφης μαθαίνει τα δυσάρεστα και κάτω από την πίεση της Ολγας να μάθει την αλήθεια για το παιδί της, ο Σήφης της λέει ό,τι έμαθε από το γιατρό: «Υπάρχει κάποια επικινδυνότητα. Το μωρό έχει πρόβλημα στο αναπνευστικό σύστημα και στο θερμορυθμιστικό... Της δίνουν οξυγόνο. Ελπίζουν ότι παίρνοντας βάρος σιγά-σιγά, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα τα προβλήματα θα μειωθούν. Χρειάζεται υπομονή». Ενώ όμως ο Σήφης λέει ότι δεν της κρύβει τίποτα, η Ολγα δεν πείθεται: «Σήφη, μη μου λες ψέματα, επιστήμονας είμαι, δεν είμαι καμιά αγράμματη. Ξέρω ότι πριν τις 28 εβδομάδες το έμβρυο δεν έχει ολοκληρώσει πολλά οργανικά συστήματα. Το μωρό μας γεννήθηκε πριν καν συμπληρώσει τις 26 εβδομάδες Είναι μόλις 800 γραμμάρια... φοβάμαι!».
Ο Σήφης κλαίει, την αγκαλιάζει και της λέει: «Κι εγώ φοβάμαι πολύ, αλλά η κόρη μας είναι μια Γιαννακάκη και θα τα καταφέρει».
Η Ολγα με τον Σήφη πάνε μέχρι τη θερμοκοιτίδα να δουν το μωρό και γυρίζουν καταρρακωμένοι από τη θλίψη, τον πόνο και την αβεβαιότητα: «Είδες πόσο μικρούλα είναι, πόσο εύθραυστη δείχνει. Το μωρό μου, ακόμα δεν ήρθε στη ζωή και δίνει μάχη για να κρατηθεί. Θα τα καταφέρει λες, Σήφη; Φοβάμαι».
Ο Σήφης για πρώτη φορά της λέει ότι φοβάται κι αυτός και η Ολγα πέφτει στην αγκαλιά του γεμάτη δάκρυα, που ενώνονται με τα δάκρυα του Σήφη.

Δείτε ακόμη: Ραγισμένες καρδιές: Χαμός στον γάμο τους! Η δολοφονία, ο θρήνος και το τραγικό τέλος!
Την επόμενη μέρα και ενώ έχουν ενημερωθεί όλοι για τα άσχημα νέα και ο αδελφός της Ολγας έχει έρθει κι αυτός από την Κύπρο για να συμπαρασταθεί στις δύσκολες ώρες που περνά η αδελφή του, ο Σήφης τρέχει και πάλι με τους γιατρούς για να μάθει τις εξελίξεις και τα επόμενα βήματα που μπορούν να κάνουν για να γλιτώσουν το μωρό. Τα νέα όμως γίνονται όλο και πιο δυσάρεστα και ο Σήφης βουρκωμένος και με βαριά καρδιά πρέπει να ενημερώσει την Ολγα: «Ολγα, δεν πάει καλά το μωρό μας. Θέλω να είσαι προετοιμασμένη για το χειρότερο». Η Ολγα ουρλιάζει, κλαίει και ο Σήφης μάταια της ζητάει να κρατήσει την ψυχραιμία της, ενώ θέλει να της πει όλη την αλήθεια για να δουν τι μπορούν να κάνουν: «Το παιδί είναι πολύ πρόωρο και έχει διάφορα προβλήματα. Σήμερα παρουσίασε και υποθερμία κι αυτό φαίνεται να ανησυχεί πολύ το νεογνολόγο. Μου είπε ότι είναι σοβαρή η κατάστασή του».
Οι επόμενες μέρες κυλούν βασανιστικά, η Ολγα παίρνει εξιτήριο και το μωρό δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η μικρή Στεφανία που δεν ξέρει την αλήθεια κάνει σχέδια για τη μικρή της αδελφή, διαλέγει ρούχα, φτιάχνει το δωμάτιο, ζητάει να τη δει και ρωτάει πότε θα την φέρουν στο σπίτι.
Την ίδια στιγμή, ο Σήφης έχει πάει για μια ακόμα φορά στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του λένε ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη, καθώς υπάρχει μια μεγάλη επιπλοκή η οποία δεν αντιμετωπίζεται παρά μόνο με χειρουργείο, στο οποίο για να προχωρήσουν χρειάζεται να βάλει την υπογραφή του. Ο Σήφης δεν έχει άλλη επιλογή. Ή υπογράφει και δίνει έστω και μικρή ελπίδα στο παιδί του για να ζήσει ή δεν υπογράφει και περιμένει το μοιραίο. Ετσι δίνει το «πράσινο φως» για να γίνει το χειρουργείο και αργότερα ενημερώνει την Ολγα: «Το μωρό έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν έφτανε η αναπνευστική ανεπάρκεια και η υποθερμία, υπάρχει πρόβλημα και με τη ροή του αίματος. Θα γίνει επέμβαση και μου ζήτησαν να υπογράψω. Οπως καταλαβαίνεις, επέμβαση σ’ ένα πλασματάκι 800 γραμμαρίων δεν είναι κι εύκολο».
Το παιδί μπαίνει στο χειρουργείο και όλοι βρίσκονται εκεί στο πλευρό του Σήφη και της Ολγας που κλαίνε ασταμάτητα και περιμένουν με αγωνία μια καλή είδηση. Ο Σήφης πηγαινοέρχεται για να μάθει για την εξέλιξη. Το χειρουργείο τελειώνει και το παιδί μεταφέρεται στην εντατική, ενώ οι επόμενες ώρες είναι πολύ καθοριστικές για τη ζωή του. Η Ολγα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μόνο κλαίει και ο Σήφης σφίγγει τα δόντια και πηγαίνει συνεχώς για ενημέρωση από το γιατρό. Κάποια στιγμή τον φωνάζουν επειγόντως. Ο Σήφης τρέχει μέσα και επιστρέφει σε λίγα λεπτά συντετριμμένος. Η Ολγα τον κοιτάζει στα μάτια, αυτός λυγίζει και της λέει: «Εφυγε»! Ο θρήνος του ζευγαριού πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα...

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδω.

Δείτε ακόμη: Σούπερ εξέλιξη στο Μπρούσκο: «Εγώ θα σκοτώσω τον Διαμαντή!» – Η οργή της Aναστασίας!