Αποκλειστικό! Ταμάμ: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς - Η Έλλη έγκυος από τον Τζεμ!

Αποκλειστικό! Ταμάμ: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς - Η Έλλη έγκυος από τον Τζεμ!
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ξεκίνησε σιγά-σιγά η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης οικογενειακής κομεντί του ΑΝΤ1 «Ταμάμ». Ομως οι συντελεστές έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό φινάλε - που σίγουρα κανείς δεν το περιμένει... Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Ταμάμ» αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της τηλεοπτικής σεζόν. Μπορεί το κανάλι του Αμαρουσίου να μην αξιοποίησε στον καλύτερο βαθμό ένα από τα δυνατά του χαρτιά, λόγω των συνεχών αλλαγών στη μέρα μετάδοσης, αλλά το τηλεοπτικό κοινό παρέμεινε πιστό. Και πώς να μη μείνει όταν οι εκπλήξεις και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Ηδη στα επόμενα επτά επεισόδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου θα δούμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα, με αποκορύφωμα το μεγάλο φινάλε!

Η αλήθεια βγαίνει στο... φως!
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, η Ελλη και ο Τζεμ καταλήγουν να είναι μαζί, παρά το γεγονός πως όταν μαθευτεί η σχέση τους θα ξεσπάσει «καταιγίδα» μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Και αυτό γιατί ο Μετίν μαθαίνει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στα δύο παιδιά και δεν μπορεί να το δεχτεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τα διώξει από το σπίτι. Από την πλευρά της η Μυρτώ προσπαθεί να τον μαλακώσει αλλά μάταια. Ετσι αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα και τον απειλεί πως θα τον εγκαταλείψει. Ο άντρας νιώθει έντονη δυσφορία. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν στο σπίτι η Ελλη με τον Τζεμ που τους ανακοινώνουν μια σημαντική απόφαση: «Ο Τζεμ κι εγώ αποφασίσαμε να το διαλύσουμε. Είναι το καλύτερο για όλους μας». Ομως ο Μετίν δεν τους πιστεύει. Αντιθέτως, θεωρεί ότι είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη για να τον τουμπάρουν.
Στη συνέχεια η Ελλη μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Περιμένει το παιδί του Τζεμ. Η ίδια δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να το διαχειριστεί. Το ανακοινώνει στον Τζεμ αλλά εκείνος νομίζει ότι του κάνει πλάκα. Αρχικά σοκάρεται αλλά σιγά-σιγά δείχνει να το αποδέχεται. Το ευχάριστο αυτό νέο φτάνει γρήγορα στ’ αυτιά του παππού Ερμή, ο οποίος είναι βαριά άρρωστος και όλοι ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του. Ακόμα και στα δύσκολα, όμως, δεν το βάζει κάτω. Αφού πρώτα ενημερώσει τον Τούρκο ότι θα γίνει παππούς, έπειτα ετοιμάζει μια διαθήκη που θα συζητηθεί.

Βόμβα! Χωρίς την Ελένη Βαΐτσου το Μπρούσκο – Την πεθαίνουν για να την βγάλουν απο την σειρά!

Ξεκαθαρίζουν την κατάσταση
Από την άλλη πλευρά, η Ντιλέκ συνεχίζει να ζει τον έρωτά της με τον Τεό, έχοντας πια την αποδοχή των πατέρων τους. Η Ντίνα τώρα μας αποχαιρετά πιο σύντομα από τους υπόλοιπους ήρωες. Οπως σας έχουμε ενημερώσει, στα επόμενα πέντε επεισόδια «εισβάλλει» ένα νέο πρόσωπο στη σειρά. Ο Στέφανος (Γρηγόρης Σταμούλης) αρχικά γίνεται ο νέος σύντροφος της γυναίκας. Ολο αυτό όμως είναι μια καλοστημένη παγίδα για να κάνει τον Αλή να ζηλέψει. Στην αρχή τα καταφέρνει μια χαρά. Ομως εκείνη δείχνει να ερωτεύεται όλο και πιο πολύ τον Στέφανο, με τον οποίο και αποφασίζει να φύγει μακριά από όλους και απ’ όλα. Και τι καλύτερο από ένα χωριό! Οσο για τον Αλή; Μένει με την Μπαχάρ. Τη γυναίκα που αγάπησε πραγματικά από την πρώτη στιγμή και δίχως επιπολαιότητες.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Το «τέλος» ενός ζευγαριού – Ποια η συνέχεια της σειράς;
Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Ταμάμ» σ’ ένα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα. Η σειρά δεν αγαπήθηκε μόνο από τους τηλεθεατές αλλά και από τους ίδιους τους συντελεστές, οι οποίοι χάρηκαν που έκαναν μια αρκετά προσεγμένη δουλειά για τα επίπεδα της εποχής. Από τη μεριά τους, οι συγγραφείς Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή θέλησαν να αφήσουν ένα ανοιχτό φινάλε σε περίπτωση που τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίσουν να προχωρήσουν και στην παραγωγή του τρίτου κύκλου, ο οποίος αποτελείται από έξι ακόμη επεισόδια. Ομως όλα δείχνουν ότι το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε.

Δείτε ακόμη: Εξέλιξη-βόμβα στο Μπρούσκο: «Είσαι το πάθος μου!» – Μελίνα & Σήφης ξανά μαζί!



Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για τη σειρά «Δυο ξένοι» 19 χρόνια μετά