Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Η Μελίνα κατηγορειτε για φόνο! Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου!

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Η Μελίνα κατηγορειτε για φόνο! Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου!
Το Μπρούσκο φτάνει στο τέλος του γι'αυτή την σεζόν! Το Youweekly.gr όμως είναι εδώ, για να μοιραστεί μαζί σας το πρώτο επεισόδιο της επόμενης σεζόν! Για να μην αγωνιάτε λοιπόν... Δείτε πρώτοι από όλους την συνταρακτική εξέλιξη της σειράς! Πηγή μας, το περιοδικό TiVi Σίριαλ...

Από την Μαρία Μεταξητινού...

Με μια μακάβρια ανακάλυψη τελειώνει ο 3ος κύκλος του «Μπρούσκο». Μια ανακάλυψη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών και κυρίως στη ζωή του Σήφη, της Μελίνας και του Αχιλλέα.
Τα μηχανήματα που σκάβουν στο κτήμα του Σήφη φέρνουν στην επιφάνεια ένα πτώμα, που φυσικά δεν αναγνωρίζεται καθώς είναι σε προχωρημένη σήψη. Εναν νεκρό που είναι θαμμένος εκεί περίπου δύο χρόνια και που τα μόνα στοιχεία που έχουν σε πρώτη φάση είναι κάποια σχισμένα ρούχα και ένα αθλητικό παπούτσι.

Μόλις γίνεται η ανακάλυψη, τόσο ο Σήφης όσο και ο Αχιλλέας μένουν άναυδοι με το θέαμα. Οχι μόνο του νεκρού, αλλά κυρίως γι’ αυτό που ήταν θαμμένο δίπλα του και δεν είναι άλλο από το κόσμημα που είχε κάνει δώρο ο Αχιλλέας στη Μελίνα, το περίφημο «Μπρούσκο».
Πώς όμως βρέθηκε εκεί; κΚι γιατί η Μελίνα συνεχίζει να φοράει το κόσμημά της, αφού θεωρητικά αυτό που βρέθηκε είναι το δικό της;
Μόλις γίνεται η ανακάλυψη, ο Σήφης κοιτάζει τον Αχιλλέα που έχει μείνει εμβρόντητος και λέει σε όλους: «Μην πλησιάσει κανείς, καλέστε αμέσως την αστυνομία».
Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας τηλεφωνεί στη Μελίνα και της λέει ότι πρέπει να μιλήσουν. Λίγο αργότερα και πριν προλάβει να καλέσει η αστυνομία τη Μελίνα για ανάκριση, ο Αχιλλέας της λέει με πολύ αυστηρό ύφος: «Πες μου την αλήθεια! Σταμάτα πλέον τα ψέματα. Πώς βρέθηκε εκεί το “Μπρούσκο”;». Η Μελίνα δεν μιλάει και κλαίει συνέχεια: «Δεν καταλαβαίνεις, Μελίνα, τι σου λέω; Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Το μενταγιόν σου βρέθηκε δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δολοφονηθεί. Θα μου πεις επιτέλους τι είχε συμβεί τότε, πριν δύο χρόνια, λίγο πριν φύγουμε για το Λονδίνο;». «Αχιλλέα, θυμάσαι που είχες βρει την απόδειξη από το κοσμηματοπωλείο του φίλου σου;», του λέει και συνεχίζει με λυγμούς: «Θεέ μου, έπρεπε να σου είχα πει από την αρχή την αλήθεια, αλλά φοβόμουν, δεν ήξερα πώς θα το πάρεις».

Screenshot-2016-03-09-13 Ο Αχιλλέας άφωνος μπροστά στο ψέμα της Μελίνας


Στο μεταξύ, όλοι έχουν αναστατωθεί και πολύ περισσότερο ο Μάρκος. Ο Μάρκος στην κυριολεξία τρέμει, γιατί κάτι φοβάται που είναι σχετικό με τη δολοφονία που έγινε στο παρελθόν και με το πτώμα που ανακαλύφθηκε. Ομως δεν φοβάται μόνο ο Μάρκος, αλλά και κάποιος άλλος στον οποίο τηλεφωνεί για να του πει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι κάτι πρέπει να κάνουν σύντομα.
Την ίδια στιγμή, αστυνομία καλεί τη Μελίνα και μάλιστα όχι για μια απλή κατάθεση, αλλά εν δυνάμει ένοχη για φόνο. Μάλιστα, έχει αρχίσει η ιατροδικαστική έρευνα για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος. Από τα εργαστήρια λαμβάνουν υλικό από τη Μελίνα για να γίνει εξέταση DNA και να διαπιστωθεί ή όχι η συμμετοχή της στο έγκλημα.
Ο Αχιλλέας αλλά και ο Σήφης προσπαθούν με χίλιους τρόπους να βρουν την άκρη του νήματος, ενώ η Μελίνα υποστηρίζει ότι το κόσμημα το είχε χάσει κι επειδή ο Αχιλλέας θα της έκανε μεγάλη φασαρία, πήγε κρυφά και έφτιαξε ένα ολόιδιο. Φυσικά, αφού ο Αχιλλέας δεν κατάλαβε τίποτα, δεν χρειάστηκε να του πει την αλήθεια. Τα πράγματα είχαν ζορίσει πολύ τον τελευταίο καιρό, καθώς ο Στέφανος ο κοσμηματοπώλης αποδείχτηκε φίλος του και η Μελίνα για να μην αποκαλυφθεί προσπαθούσε να τον αποφύγει.

Ο 4ος κύκλος αρχίζει με πάρα πολύ μυστήριο και αίμα. Η τραγική ανακάλυψη του πτώματος θα γίνει η αιτία για την αποκάλυψη ενός τρομερού μυστικού, που θα ανατρέψει τις ζωές του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη. Ποιος είναι ο νεκρός; Τι σχέση μπορεί να έχει με αυτούς τους τρεις ανθρώπους; Ποιος τον σκότωσε και γιατί; Και τέλος, ποιος έδωσε την εντολή να γίνει αυτός ο φόνος;Πολλά θα αποκαλυφθούν και πολλοί που μέχρι στιγμής θεωρούνταν ένοχοι θα αποδειχθούν αθώοι, ενώ πρόσωπα υπεράνω υποψίας θα αποδειχθούν ένοχοι!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαλλιά κουβάρια Σκορδά-Ηλιάκη on air επειδή ο Δημητράκης κατούρησε στην πισίνα! Απίστευτο περιστατικό (Βίντεο)



Ρεζίλι! Κόλλησε το πλέι μπακ της Φουρέιρα και δεν ήξερε που να κρυφτεί (Βίντεο)



Baby Boom! Ελληνίδα παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι!