Το Πρωινό: Αυτή είναι η νέα ομάδα μετά την αποχώρηση του Λιάγκα - Ποιος θα κάτσει δίπλα στην Φαίη;

Το Πρωινό: Αυτή είναι η νέα ομάδα μετά την αποχώρηση του Λιάγκα - Ποιος θα κάτσει δίπλα στην Φαίη;
Ο Γιώργος Λιάγκας φεύγει... Ποιοι παραμένουν και ποιοι έρχονται;
Όσο προχωρά το καλοκαίρι τόσο πληθαίνουν οι συζητήσεις για τη σύνθεση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δείχνουν αποφασισμένοι να ανοίξουν νέο κεφάλαιο στην τηλεοπτική τους πορεία, μετά από εξαετή συνύπαρξη στο ίδιο πλατό. Μπορεί για την ώρα τίποτα να μη θεωρείται σίγουρο -ούτε καν η αποχώρηση του Γιώργου αν δεν βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα πλαισιώσουν την Φαίη- ωστόσο, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει και τα πιόνια άρχισαν να επανατοποθετούνται στη σκακιέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στο «Πρωινούλι»: «Η Φαίη Σκορδά θα είναι κεντρική παρουσιάστρια στο πρωινό του ΑΝΤ1. Η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μένουν. Ο Άρης Καβατζίκης δεν μένει αλλά νομίζω θα τον δούμε κάπου αλλού. Στη θέση του Γιώργου Λιάγκα δεν θα καθίσει κανείς, η θέση θα μείνει ορφανή. Θα είναι: Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, ένας κύριος γοητευτικός που είναι μπαμπάς και μια χαριτωμένη που θα καθίσει στη θέση της Ηλιάκη».

Πληροφορίες λένε ότι η «χαριτωμένη» αναζητείται ακόμα. Όμως, ο «γοητευτικός μπαμπάς» φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από το να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Φαίη Σκορδά. Ποιος είναι αυτός; Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον οποίο θα βλέπουμε μέχρι την επόμενη Παρασκευή στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανατροπή! Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε με το Star τελευταία στιγμή

Πράσινο φως για το MEGA: Το αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια του καναλιού

Τηλεοπτικές άδειες: Στην τελική ευθεία! Τι θα συμβεί από σήμερα;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ελένη Μενεγάκη: Το οικογενειακό τραπέζι στα Άχλα για την μικρή Μαρίνα – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Δεν έχει ξαναγίνει! Η Ηλιάδη έβρισε δημόσια θαυμάστρια του Γκέντσογλου -Τι συνέβη

Κατερίνα Καινούργιου: Ο επιχειρηματίας που την έκανε να ξεπεράσει τον Σταθοκωστόπουλο – Αποκλειστικό!