Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

MEGA: Η ανακοίνωση των εργαζομένων για τα δεδουλευμένα τους -Τι αποφάσισε το διακστήριο

MEGA: Η ανακοίνωση των εργαζομένων για τα δεδουλευμένα τους -Τι αποφάσισε το διακστήριο
TV24 21.07.2016 15:44
Όπως έγινε γνωστό το MEGA, έχασε κάθε δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ η εταιρεία κυπριακών συμφερόντων, αλλά και η υποψηφιότητα του Ιβάν Σαββίδη, απορρίφθηκαν επίσης.

Οι εργαζόμενοι του καναλιού, μετά την απόφαση αυτή που πάρθηκε έστειλαν την δική τους ανακοίνωση, στην οποία καθιστούν ότι επιθυμούν δικαίωση, αλλά και να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους.

Δείτε τι γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Σήμερα, 21 Ιουλίου 2016, συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών το αίτημα προσωρινής διαταγής 124 εργαζομένων (δημοσιογράφων και τεχνικών) του σταθμού MEGA CHANNEL, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από το γραφείο μας), με το οποίο αυτοί αξίωσαν την προσωρινή επιδίκαση μέρους των οφειλομένων σ’ αυτούς δεδουλευμένων αποδοχών τους, καθώς και την απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης κάθε περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας, προκειμένου για τη διασφάλιση των απαιτήσεών τους.

Κατόπιν της ανωτέρω συζήτησης και παρά τη σφοδρή αντιδικία, το Δικαστήριο έκανε δεκτά τα ανωτέρω νόμιμα και δίκαια αιτήματά μας, ορίζοντας ως δικάσιμο της αίτησής μας ασφαλιστικών μέτρων την 27η Ιουλίου 2016.

Θεωρούμε ότι αυτό συνιστά το πρώτο και αποφασιστικό βήμα προς τη δικαίωση του πολύμηνου αγώνα των εργαζομένων του σταθμού, οι οποίοι εδώ και μήνες αγωνίζονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, αλλά και το σταθμό στις επάλξεις της ενημέρωσης».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μεταγραφή-βόμβα στο Ε!

Η επιστολή του Mega για τον αποκλεισμό του από τις τηλεοπτικές άδειες!

Βόμβα στο «Rising Star»: Ποιο πρόσωπο-έκπληξη θα κάτσει στην κριτική επιτροπή του show;

Τα καλύτερά μας σήμερα

Στράτος Τζώρτζογλου: Δείτε για πρώτη φορά την κουκλάρα νεαρή σύντροφό του! Θα πάθετε πλάκα!

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο χορός του γαμπρού έριξε τη νύφη κυριολεκτικά στα πατώματα!

Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι του κόσμου- Ο άνδρας που έμεινε έγκυος και αυτός που αναστήθηκε μετά από 19 χρόνια
TAGS
Share