Οριστικό τέλος για Λιάγκα - Σκορδά!

Οριστικό τέλος για Λιάγκα - Σκορδά!
Μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισαν να μην είναι πλέον τηλεοπτικό ζευγάρι και μάλιστα μετά από συζήτηση με τον… κουμπάρο

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που την επόμενη σεζόν θα δίνουν ξεχωριστά τη μάχη της τηλεθέασης, μέσα από τις τρεις διαφορετικές εκπομπές. Το ζευγάρι μετά από πετυχημένη συνεργασία -και βέβαια ενώ ο ίδιος ο Λιάγκας έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να αποχωρήσει από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη- παίρνει τηλεοπτικό «διαζύγιο».

Liagas_SkordaΟ χωρισμός αυτός μάλιστα είναι στρατηγικής σημασίας για τον ΑΝΤ1 που αποφάσισε να τους αξιοποιήσει περισσότερο και έτσι με τους δύο παρουσιαστές να βγάλει τρεις εκπομπές. Την επόμενη σεζόν λοιπόν «Το πρωινό» θα το παρουσιάζει καθημερινά η Φαίη Σκορδά ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει την παρουσίαση του «Rising Star» αλλά και του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού, του «Lucky Room», που θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο αλλά δεν αποκλείεται αν διαγράψει θετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης να μετακομίσει αργότερα σε καθημερινή βάση. Με την κοινή απόφαση των τριών πλευρών, του τηλεοπτικού σταθμού και των δύο παρουσιαστών, ο ΑΝΤ1 εκτιμά ότι θα έχει τρία δυνατά προγράμματα.

Έτσι λοιπόν μετά την οριστική απόφαση αποχώρησης του Λιάγκα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη έχουν γίνει επαφές με διάφορα πρόσωπα για να βρεθούν στην παρέα της Φαίης. Επικρατέστεροι είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Νίκος Παρτσώλης ώστε να είναι μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά και τη Σάσα Σταμάτη που θα συνεχίσουν να είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Σίγουρη όμως είναι και η Μαντώ Γαστεράτου που θα αναλάβει ζωντανές συνδέσεις για την εκπομπή, ενώ ένα ακόμα πρόσωπο που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις είναι ο Αντώνης Βλοντάκης.

Βέβαια, αναφέροντας τα πρόσωπα που θα είναι μπροστά από τις κάμερες αξίζει να αναφέρω και ένα πρόσωπο που θα βρίσκεται πίσω από αυτές και βρέθηκε στην ομάδα του ΑΝΤ1 αποχωρώντας από την παρέα της Ελένης Μενεγάκη. Το πρόσωπο αυτό είναι η Βένια Καραγιάννη που ήταν για χρόνια στην παρέα της «ωραίας Ελένης» αλλά από την επόμενη σεζόν θα είναι βοηθός αρχισυντάκτη στην εκπομπή της Φαίης. Οι οριστικές αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες θα ληφθούν μετά το δεκαπενταύγουστο που θα έχουν επιστρέψει όλοι και θα γίνουν τα δοκιμαστικά για να διαπιστωθεί ποιοι… παντρεύονται καλύτερα με τη Φαίη που θα αναλάβει από την επόμενη σεζόν να είναι χωρίς το σύζυγό της στην πρωινή εκπομπή.

newsit.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι δύο μάγειρες που διεκδικούν την θέση του Καλλίδη! Ποιον προτιμάτε εσείς;

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από το «Όλα» – Ποια παρουσιάστρια παίρνει την θέση της;

Πρόταση βόμβα από την Ελένη Μενεγάκη! Αυτή η ηθοποιός θα βρεθεί στο πάνελ της!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έκπληξη! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται τον Σεπτέμβρη!

Ζέτα Δούκα: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στην παραλία με την κόρη της και τον αγαπημένο της!

Ελένη Φουρέιρα: Τι αποκάλυψε για την σχέση της με τον σουηδό νικητή της Eurovision, Mans Zelmerlow