Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού λόγο πολλών αποχωρήσεων - Ποιοι συνεργάτες έφυγαν;

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού λόγο πολλών αποχωρήσεων - Ποιοι συνεργάτες έφυγαν;
Ποιοι ήταν οι λόγοι των αποχωρήσεων;

Λίγο πριν την πρεμιέρα αποχώρησε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ο λόγος για την έμπειρη αρχισυντάκτρια Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία έχει κάνει κοντρόλ στους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Μάρκο Σεφερλή, Ντορέττα Παπαδημητρίου και σε άλλους. Όταν είδε την πόρτα του MEGA να κλείνει αποφάσισε να αναλάβει αρχισυνταξία στην Ναταλία Γερμανού. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εφημερίδα Freddo η Αγγελική Γιαννακοπούλου είχε συμφωνήσει με έναν διόλου ασήμαντο μισθό, ωστόσο μετά τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών , δεν υπέγραψε συμβόλαιο καθώς «πάγωσαν» οι διαδικασίες. Η ίδια εμφανίστηκε για λίγες ημέρες στο γραφείο της, όμως μετά τις πρώτες συσκέψεις με την Ναταλία αποφάσισε να αποχωρήσει. Με την παρουσιάστρια διατηρούν καλές σχέσεις καθώς οι λόγοι της αποχώρησης της δεν έχουν να κάνουν με εκείνη.

Ο ερχομός της από το MEGA έφερε και τον Κωνσταντίνο Αρκά, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει κι εκείνος, την δημοσιογράφο Κατερίνα Πόθα, η οποία παραμένει στην ομάδα και τη βοηθό αρχισυντάκτριας Δέσπονα Γρηγοροπούλου, η οποία παραμένει ως βοηθός αρχισυντάκτη του Βασίλη Δρυμούση.

Για την Χριστίνα Πολίτη…
Όσο για την Χριστίνα Πολίτη, η κοσμικογράφος παραμένει στην εκπομπή και ξεκαθαρίζει στην εφημερίδα Freddo: «Τη Ναταλία δεν την κρεμάμε κι όταν λέμε κάτι το κάνουμε. Βγήκε κάτι το οποίο δεν ισχύει και ο καθένας γράφει ό,τι θε΄λει από το κεφάλι του. Η Αγγελική Γιαννακοπούλου ναι, αποχώρησε, όμως εγώ δεν έχω αποχωρήσει από πουθενά. Κανένα συμβόλαιο δεν έχει γίνει διότι το Epsilon είναι ένα από τα κανάλια που δεν έχουν άδεια. Τι συμβόλαιο να κάνω; Προχωράμε με τις συνθήκες ενός καναλιού που δεν έχει πάρει άδεια, απλά περιμένουμε με τα νέα δεδομένα να διαπραγματευτούμε με βάση τη νέα τάξη πραγμάτων».

Μετά τις ανακατατάξεις με τους συνεργάτες της, η Ναταλία Γερμανού θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου. Όμως στη θέση της Ναταλίας θα κάνει πρεμιέρα με τη δική της εκπομπή η Φαίη Μαυραγάνη, εκτάκτως στις 10 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Τατιάνα έκανε τη διαφορά! Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών καλεσμένη στην εκπομπή της -Ποια είναι;

Αποκλειστικό! Bahar: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς!

Ο ANT1 «παγώνει» Λιάγκα & Μακρυπούλια;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Εύη Αδάμ: Ο έρωτας την ομορφαίνει! Δείτε το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Παπαχαραλάμπους – Μουρατίδης: Για σχολικά με τα παιδιά τους – Δείτε πόσο μεγάλωσαν!