Αποκάλυψη! Μπρούσκο: Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών!

Αποκάλυψη! Μπρούσκο: Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών!
Η σειρά, που φέτος ολοκληρώνει τον κύκλο της, έχει αρχίσει σιγά σιγά να δείχνει τα πρώτα σημάδια του φινάλε της. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, άλλες δίκαιες, άλλες σκληρές και άλλες ευτυχισμένες. Το Youweekly.gr σάς αποκαλύπτει ποιο θα είναι το «τέλος» των βασικών πρωταγωνιστών της. Πηγή μας φυσικά το περιοδικό TV24 που έρχεται με σούπερ αποκλειστικότητες!
Ας αρχίσουμε από το αγαπημένο σας ζευγάρι, τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Οι δυο τους, όπως βλέπετε, αυτή την περίοδο ζουν χωριστά όμως η αγάπη τους θα θριαμβεύσει. Η Μελίνα θα καταλάβει πολύ σύντομα ότι η ζωή δεν είναι αυτή που είχε τελευταία φτιάξει στο μυαλό της. Από ένα γεγονός που θα τη συνταράξει θα συνειδητοποιήσει ότι η οικογένειά της είναι πάνω απ΄ όλα. Με τρομερές ενοχές, αλλά και εξαγνισμένη αποφασίζει να γυρίσει στην Κύπρο. Μαζί με τον Αχιλλέα και τα δύο τους παιδιά θα μείνουν εκεί και θα ζήσουν ευτυχισμένοι και πάντοτε... ερωτευμένοι!!!

Η Αναστασία θα είναι το πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, αφού η μοίρα θα τη χτυπήσει αλύπητα. Το μοναδικό πλάσμα που λατρεύει, ο γιος της, φεύγει από τη ζωή. Ζει τον εφιάλτη για λίγες μέρες όταν αυτός χαροπαλεύει στην εντατική. Από τη στιγμή όμως που πεθαίνει το παιδί της, χάνει ουσιαστικά και η ίδια τη ζωή της. Η Αναστασία δεν θα συνέλθει ποτέ, μέχρι απόπειρα αυτοκτονίας θα κάνει. Ο Ανδρέας, παρότι τη θέλει και προσπαθεί να της σταθεί, αναγκάζεται να κάνει πίσω και να εξαφανιστεί από τη ζωή της σεβόμενος την επιθυμία της. Θέλει να μείνει μόνη και ουσιαστικά αυτό κάνει, αν και ο Ματθαίος που καταρρακώνεται από τον θάνατο του παιδιού τους, μένει στο πλευρό της. Οι δυο τους θα είναι μαζί, βαθιά πονεμένοι και πολύ βαθιά αγαπημένοι, σε μια σχέση που θα βρίσκεται πια σε άλλη διάσταση.
Ο Σήφης στέκεται και αυτός στο πλευρό της αδελφής του όμως η Άλκηστις δεν φεύγει και δεν μπορεί να φύγει από τη ζωή του. Μέχρι να φτάσουν στο σημείο να είναι μαζί θα γίνουν τραγικά πράγματα. Ο Αλκιβιάδης τελικά θα ξεσκεπαστεί και όχι από τον Σήφη και θα πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει. Έτσι η Άλκηστις θα ζήσει επιτέλους κοντά στον αγαπημένο της χωρίς φόβους.

Ο Νεκτάριος θα μείνει με την Αλεξάνδρα παίρνοντας μαζί και τα παιδιά του, καθώς η Δήμητρα δεν έχει καλή κατάληξη με την ιστορία του Πάτροκλου. Ο Πάτροκλος σχεδόν έχει τελειώσει, αφού η παράνοιά του και η εγκληματική του πλευρά έχουν φτάσει στα άκρα. Έχει σκοτώσει, θα ξανασκοτώσει και το τέλος του θα είναι αυτό που... πρέπει.
Η Βασιλική με τον Μηνά θα προχωρήσουν πολύ στη ζωή τους. Η Βασιλική θα ασχοληθεί με τις δουλειές του Μηνά και θα αποδειχθεί πολύ καλή επαγγελματίας, ενώ κάποια στιγμή θα γίνει και μάνα. Η Κωνσταντίνα θα «αράξει» στα ήσυχα και σίγουρα χέρια του Χαρίδημου. Όχι τόσο εύκολα όσο φαίνεται αλλά θα βρει τον τρόπο για να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι, όπως θα κάνει και η Δάφνη με τον Μύρο παρότι πολλοί έχουν βαλθεί να τους χωρίσουν. Θα περάσουν κι αυτοί διάφορα, αλλά στο τέλος θα ευτυχήσουν.
Τέλος, μας μένει ο Διαμαντής! Γύρω από αυτόν έχει μπλέξει όλη η ιστορία του «Μπρούσκο» και γύρω αυτόν θα... ξεμπλέξει! Η δικαίωση και η τιμωρία θα έχουν το όνομά του.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μεγάλωσαν οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη και είναι αχώριστες με την μαμά τους! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Οι χλιδάτες διακοπές Τάμτα-Κασιδόκωστα στην Ελβετία! Δείτε τις φωτογραφίες

Ακύρωσαν το διαζύγιο! Πασίγνωστο ζευγάρι ξανά μαζί