«Έλα στη θέση μου»: Όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια – Ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Φαίης;

«Έλα στη θέση μου»: Όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια – Ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Φαίης;

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο


Η καθημερινή κομεντί του ALPHA «Έλα στη θέση μου» κατάφερε να κατακτήσει την αγάπη του κοινού και να αντισταθεί δυναμικά στον ανταγωνισμό.

Έτσι, εξασφάλισε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων που κρύβει αποχωρήσεις, νέες αφίξεις, εκπλήξεις και ανατροπές! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…Κάποιοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους και κάποιοι άλλοι εργάζονται πυρετωδώς ώστε να ’ναι όλα έτοιμα για την έναρξη των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου. Ο σεναριογράφος Γιώργος Κρητικός και η δυνατή ομάδα του ήδη γράφουν τα επεισόδια που κρύβουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στις οποίες «παντρεύονται» τα κωμικά με τα δραματικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, από τα πρώτα επεισόδια θα δοθούν οι απαντήσεις σε κάποια από τα ερωτήματα που έχουμε από το φινάλε του πρώτου κύκλου και παράλληλα δημιουργούνται καινούρια. Μάλιστα, αυτά πρόκειται να δώσουν το στίγμα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Κι ενώ ο Αχιλλέας ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη Ρενάτα, αυτή δεν έγινε ποτέ καθώς την είδε να φιλιέται με τον Βλάση. Έτσι κι εκείνος την εκδικήθηκε κάνοντας έρωτά με άλλη γυναίκα. Όταν, μάλιστα, τους βλέπει η Ρενάτα δεν της αρέσει καθόλου και αποφασίζει να φύγει μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Ο Λεωνίδας μαζί με την Ισμήνη αγωνιούν για την κοπέλα και ψάχνουν να τη βρουν, ενώ η Ρενάτα δεν αργεί να επικοινωνήσει με την Ισμήνη για να την καθησυχάσει. Ο Φώτης, έχοντας μάθει πια το «βρόμικο» παιχνίδι της Έλλης εις βάρος του, καλείται να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση. Άραγε, θα παραμείνει δίπλα στη κοπέλα ή θα τη διώξει οριστικά από τη ζωή του; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Από την άλλη, Δαμιανός και Σύλβια βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά μετά την αποκάλυψη των συμβολαίων ότι το 60% της Sofo δεν ανήκει στην Αιμιλία και τους γιους της αλλά σ’ αυτούς τους δύο και αναλαμβάνουν δράση. Εύκολα ή δύσκολα τα πράγματά; Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στη πορεία. Η Σύλβια, πάντως, έχει έναν «άσο» στο μανίκι της που δεν είναι άλλος από το μυστικό που έμαθε και αφορά τη Φαίη. Δηλαδή ότι έχει μετοχές της Nέρμαξ!

Αυτό σε συνδυασμό με την επανεμφάνισή του Αγγέλου προκαλεί πολλές και διαδοχικές ανατροπές αλλά και νέα ερωτήματα για το ποια είναι πραγματικά η Φαίη και τι θέλει επιτέλους; Την ίδια ώρα, όμως, η Φαίη παραμένει εξαφανισμένη καθώς έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν άγνωστο άντρα. Άγνωστο για τους θεατές, όχι τόσο και για τη Φαίη η οποία τον είχε συναντήσει στη Ζυρίχη όταν άνοιξε τη θυρίδα του Αχιλλέα. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Ποιος είναι ο άντρας και ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της γυναίκας; Όσο για την Αιμιλία; Η ίδια έχει μείνει πια στον άσο μετά τις κινήσεις-ματ της Φαίης, αλλά έχοντας στο πλευρό της τον Ηλία ανασυγκροτείται και ανασυντάσσει τις δυνάμεις της προκειμένου να ξαναγυρίσει στη… θέση της!

Περισσότερα στο Tv-24.gr…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ζωές παράλληλες»: Γίνεται η πρώτη δίκη για το βιασμό – Τι συμβαίνει;

Αυτή είναι η νέα απογευματινή εκπομπή του Έψιλον! Η ανακοίνωση στο LaBiriBiri!

Αποκλειστικό! Ποιο πρόσωπο «εισβάλλει» στον δεύτερο κύκλο του «Έλα στη θέση μου»;