«Έλα στη θέση μου»: Βασιλίνα & Ρενάτα σκοτώνονται για τον Αχιλλέα!

«Έλα στη θέση μου»: Βασιλίνα & Ρενάτα σκοτώνονται για τον Αχιλλέα!

Στο «Έλα στη θέση μου» μπορεί η Βασιλίνα να πλησίασε τον Αχιλλέα σαν εκπρόσωπος μιας βελγικής εταιρείας για να αγοράσει τις μετοχές του κι εκείνος να μαθαίνει την αλήθεια, αλλά η ίδια είναι τόσο ευτυχισμένη που τον ξαναβρήκε στον δρόμο της που θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κερδίσει!


Μόνο που την ίδια χαρά δεν συμμερίζεται και η Ρενάτα…

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το Tv-24.gr... - Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Η Βασιλίνα, τρελά ερωτευμένη με τον Αχιλλέα, ψάχνει κάθε πιθανό τρόπο να πάει όλο και πιο κοντά του, να είναι μαζί και τον βρίσκει.

Μόνο που έχουν μάρτυρα την Ισμήνη, η οποία τους βλέπει σε τρυφερό τετ α τετ και αναρωτιέται αν πρέπει να το μάθει η Ρενάτα ή όχι.

Η Ισμήνη αποκαλύπτει άθελά της στη Ρενάτα ότι είδε τον Αχιλλέα να φιλιέται με τη Βασιλίνα και εκείνη νιώθει τη καρδιά της να γίνεται κομμάτια. Η ίδια, όμως, είναι διατεθειμένη να «πολεμήσει» και μάλιστα δεν αργεί να ζητήσει τις συμβουλές της Φαίης.





Στη συνέχεια, η Βασιλίνα αντιλαμβάνεται αυτό που συμβαίνει και ξεκινά να διεκδικεί πιο έντονα τον άντρα ο οποίος χαίρεται που αποτελεί «μήλον της Έριδος» και γίνεται ακόμη πιο εριστικός από ό,τι ήταν, με τον Λεωνίδα να προσπαθεί να τον συνεφέρει λέγοντάς του ότι δεν τον αναγνωρίζει και να κοιτάξει να κάνει το σωστό, χωρίς να πληγώσει καμία από τις δύο κοπέλες. Ούτε τη Ρενάτα αλλά ούτε και τη Βασιλίνα.