Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έλα στη θέση μου»: Ο Βλάσης τα παίρνει όλα από τη Φαίη!

IMG_1733-1-640x429
TV24 02.11.2017 13:39
Στο «Έλα στη θέση μου» ο Βλάσης, μετά την απαγωγή του από τη Μένη, προσπαθεί μαζί με την Αιμιλία να καταστρώσει ένα καινούριο σχέδιο προκειμένου να πάρει από τη Φαίη τα χρήματα της θυρίδας που δικαιωματικά του ανήκουν. Αραγε, θα καταφέρει να αντιστρέψει το… παιχνίδι και να πάρει τη ρεβάνς ή όχι; «Το τατουάζ»: Η Άννα ζητά από τον Τόνυ να γίνουν πάλι ζευγάρι!

Ο Βλάσης, αποκαμωμένος από την απαγωγή του από τη Μένη Σουλτς, προσπαθεί μαζί με τη μητέρα του να καταστρώσει ένα σχέδιο το οποίο θα τους οδηγήσει στην απόκτηση των χρημάτων που πήρε η Φαίη από την ελβετική θυρίδα και δικαιωματικά του ανήκουν. Ετσι, ο άντρας συναντά τη Φαίη και παίζει «θέατρο» ότι έχει μπλέξει με τοκογλύφους οι οποίοι απειλούν τη ζωή του. Λίγο αργότερα πέφτει θύμα απαγωγής του… εαυτού του! Διαβάστε παρακάτω…

Shopping Star VS My Style Rocks: Μάχη στήθος με στήθος για Βίκυ Καγιά και Ευαγγελία Αραβανή! Ποια τερμάτισε πρώτη σε τηλεθέαση;Η Αιμιλία παριστάνει την ανήσυχη, ενώ η Φαίη τη συναντά και της ζητά να την αφήσει να διαχειριστεί την απαγωγή του Βλάση μόνη της. Το σχέδιο εικονικής απαγωγής του Βλάση προχωρά προς την κορύφωσή του: Οι «απαγωγείς» δίνουν ραντεβού με τη Φαίη στην Ελβετία για να τους παραδώσει το περιεχόμενο της ελβετικής θυρίδας. Εκείνη, όμως, για ακόμη μια φορά είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και καταλαβαίνει ότι η απαγωγή ήταν ένα κόλπο. Ετσι δεν αργεί να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της με… απρόβλεπτα αποτελέσματα.

πηγή:www.tv-24.gr

Τηλεθέαση Μενεγάκη: Εφιάλτης τα νούμερα για την Ελένη! Άσχημο το κλίμα στον Alpha μετά από αυτά τα ποσοστά!

Share