\"Έλα στην θέση μου\": Αυτό είναι το φινάλε των γυναικών της σειράς! Μάθετε πρώτοι το τέλος!

\
Aπο τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το tv-24.gr

Μπορεί η σχέση της Φαίης και της Ρενάτας να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, πλέον όμως τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και έχουν αναπτύξει μια ιδιότυπη φιλία. Το σίγουρο είναι ότι οι δύο γυναίκες έχουν ένα κοινό στοιχείο: Εχουν περάσει από σαράντα κύματα και διεκδικούν κάτι καλύτερο! Αραγε, θα τα καταφέρουν; Διαβάστε παρακάτω...

Στον πρώτο κύκλο της καθημερινής κομεντί του ALPHA «Ελα στη θέση μου» η Φαίη και η Ρενάτα είχαν μια σχέση μίσους, με τη μια να προσπαθεί να κάνει πιο δύσκολη τη ζωή της άλλης. Πλέον, όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι δύο γυναίκες έχουν μια ιδιότυπη φιλία που κανείς δεν ξέρει πού ακριβώς οδηγεί... Εν αντιθέσει με τα φινάλε των ιστοριών τους που κρύβουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Οπως είναι γνωστό, η Φαίη έκανε σχέσεις με άντρες της οικογένειας Σοφοκλέους με ένα και μόνο σκοπό: Να γίνει μέλος της οικογένειας, διασφαλίζοντας μια καλή και άνετη ζωή και επί της ουσίας να διαγράψει το παρελθόν της. Από τότε, όμως, που αποκαλύφτηκε η πραγματική ταυτότητά της ξεκίνησε και η αρχή του... τέλους της. Κι ενώ η ίδια έβγαλε τους κατάλληλους άσους από το μανίκι της, κατάφερε να πάρει τη ρεβάνς. Ο έρωτάς της για τον Βλάση όμως είναι δυνατός και η συνεχής απόρριψή του την έχει κάνει να χάσει τα λογικά της και να αποπροσανατολιστεί από το στόχο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα για να είναι και πάλι μαζί!



Δείτε ακόμη: «Η Νύφη»: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς! Μάθετε πρώτοι…

Αφορμή γι’ αυτό στέκεται η εγκυμοσύνη της Φαίης, η οποία δεν γνωρίζει αν το παιδί είναι του Βλάση ή του Δαμιανού, καθώς η ημερομηνία σύλληψης συμπίπτει με την περίοδο που είχε ερωτική σχέση και με τους δύο. Ετσι, λοιπόν, η γυναίκα ζητά από τον Βλάση να μην ψάχνει για τον κρυμμένο θησαυρό της και να τα τινάξουν όλα στον αέρα φεύγοντας μακριά, κάνοντας μια νέα αρχή. Μόνο που ο Βλάσης, έχοντας διαφορετική ατζέντα, της δείχνει γι’ άλλη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο αποφασισμένος να πάρει και πάλι στα χέρια του τα ηνία της ζωής του αλλά και της Sofo Express. Η σχέση μεταξύ του πρώην ζευγαριού κρύβει πολλές εντάσεις αλλά και μεγάλες διακυμάνσεις, με την ίδια να μην λέει σε κανέναν -πέρα από τη Ρενάτα- ότι κυοφορεί.

Κι ενώ όλοι έχουν στραφεί εναντίον της, διεκδικώντας πίσω όσα έχασαν εξαιτίας της αλλά και επιθυμώντας να τη βγάλουν από τη ζωή τους, η Φαίη βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο της Ρενάτας. Η τελευταία βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της και τη συμβουλεύει για το τι είναι καλύτερο να κάνει. Ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει τεστ DNA. Αυτό το διάστημα η εγκυμοσύνη προχωρά, όπως όλα δείχνουν, ομαλά αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή της και παίρνει μια σημαντική απόφαση: Οτι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σηκωθεί και να φύγει όχι μόνο από την πόλη αλλά και από τη χώρα, προκειμένου να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδί αγνώστου πατρός.



Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι η αποχώρηση της Φαίης θα πραγματοποιηθεί περί τα μέση Ιανουαρίου του 2018, αφού η Αθηνά Οικονομάκου που την ενσαρκώνει θα φύγει για να φέρει -και στην πραγματικότητα- στον κόσμο το μωρό που κυοφορεί. Ακόμα, όμως, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα κλείσει τότε η ιστορία της Φαίης ή θα επανέλθει για κάποια γκεστ εμφάνιση προς το τέλος του κύκλου για να ολοκληρωθεί ακόμα πιο ομαλά, δίνοντας τις απαραίτητες απαντήσεις στους υπόλοιπους ήρωες.

Δείτε ακόμη: Μεγάλη πτώση για το «Μy Style Rocks»! Η τηλεθέαση μίλησε… όχι και τόσο καλά!

Από την άλλη, η Ρενάτα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ισορροπήσει τα προσωπικά θέματά της. Τώρα πια η σχέση της με τον Βλάση είναι πολύ πιο καθαρή, αφού το μόνο που τους συνδέει είναι η αγάπη του ενός για τον άλλον και γι’ αυτό το λόγο αλληλοσυμβουλεύονται

Ετσι και η Ρενάτα, με τη βοήθεια του Βλάση και της Φαίης, προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Αχιλλέα αλλά και τον ίδιο αφού τον αγαπά. Αν και εκείνος δεν είναι και τόσο διαθέσιμος, αφού την καρδιά του την έχει κερδίσει η Βασιλίνα, συνεχίζει να κάνει τη ζωή... «κόλαση» στη Ρενάτα, τιμωρώντας τη για τον τρόπο που χειρίστηκε την απιστία του και όλα όσα ακολούθησαν. Κι εκείνη όμως δεν πρόκειται να μείνει μόνη και να κλαίει τη μοίρα της. Ετσι ακολουθεί τις συμβουλές των αγαπημένων προσώπων της να μη μείνει σε αυτό τον τοξικό έρωτα αλλά να κάνει μια νέα αρχή...



Οπως θα δούμε στη συνέχεια, στην καρδιά της γυναίκας θα μπει ένας νέος άντρας ο οποίος και θα προκαλέσει τη ζήλια του Αχιλλέα και θα αναθεωρήσει για πολλά πράγματά. Μέσα σ’ αυτά, φυσικά, περιλαμβάνεται και η σχέση του με το έτερον ήμισυ και έτσι θα δούμε το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών να καταλήγει μαζί και μάλιστα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.