«Έλα στη θέση μου»: Το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς!

«Έλα στη θέση μου»: Το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς!

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η καθημερινή κωμική σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου» θα σταματήσει για λίγες μέρες λόγω της εορταστικής περιόδου.


Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 20.00, πρόκειται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο για το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, με κάποια μεγάλα μυστικά και συμμαχίες να έρχονται στο προσκήνιο αλλά και ανακατατάξεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω… Διαβάστε παρακάτω…

Σιγά-σιγά οδεύουμε στην ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου επεισοδίων για τη φετινή σεζόν και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Στο τελευταίο επεισόδιο υπάρχουν διάφορες εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που φέρνουν ακόμα περισσότερο τα πάνω-κάτω στις ζωές των ηρώων, ενώ όπως μαθαίνουμε αυτές δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα πρόκειται να γίνουν στα νέα επεισόδια.

Δείτε ακόμη: Χαμός στην Prime Time ζώνη: Η κατρακύλα του Nomads και το πρόγραμμα που χτύπησε «κόκκινο» σε τηλεθέαση…




Μπορεί η Αιμιλία να εξομολογήθηκε στον Λεωνίδα ότι από την πρώτη στιγμή που τον είδε κέρδισε μια θέση στην καρδιά της, αλλά από ό,τι αποδεικνύεται η Μένη έχει πάρει γερό προβάδισμα και καταφέρνει να τον ρίξει στα «δίχτυα» της.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τη Βασιλίνα, η οποία αισθάνεται να χάνει έδαφος κόντρα στη Ρενάτα, αλλά η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει να χαθεί έτσι εύκολα η μάχη. Ίσα-ίσα που θα κάνει συμφωνία ακόμα και με το διάβολο για να μη χάσει τον Αχιλλέα.





Ο αστυνόμος Μιχόπουλος επανέρχεται -αρχικά- έμμεσα στην καθημερινότητα του Βλάση, προσεγγίζοντας τη δικηγόρο του και απειλώντας την ευθέως! Από ό,τι φαίνεται, όμως, δεν είναι η μόνη μυστηριώδης συνάντησή του, αφού αργότερα βρίσκεται στο σπίτι των Σουλτς και καταστρώνει νέο σχέδιο!

Δείτε ακόμη: Η Καινούργιου έμεινε με τον καφέ στο χέρι… και η Τσιμτσιλή της τον κέρασε πικρό! Τα νούμερα τηλεθέασης μίλησαν

Την επόμενη μέρα, ο Μιχόπουλος στήνει παγίδα στον Βλάση, ενώ ο Αχιλλέας μετά από μια συνάντηση που έχει με τη Μένη, συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να θυσιαστεί για το καλό της Sofo Express. Η Μένη καταστρώνει ένα πάρτι στη Sofo που φέρνει ανατροπές και ο Βλάσης μαθαίνει το όνομα που προτίθεται να δώσει η Φαίη στο παιδί της! Διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr...