Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Αθηνά Οικονομάκου φεύγει από το «Έλα στη θέση μου»! Το συγκινητικό αντίο των συνεργατών

IMGP8214-1-640x429
TV24 18.12.2017 13:34
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά το πρώτο της μωράκι, ενώ η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα -συναισθηματικά- φορτισμένη πραγματοποιώντας το τελευταίο γύρισμα της στην πετυχημένη καθημερινή κωμωδία του ALPHA «Έλα στη θέση μου». Διαβάστε παρακάτω..

«Το τατουάζ»: Σοκ στο σημερινό επεισόδιο 18/12: Η Αμαλία ανακαλύπτει πως έχει χάσει…Το κλίμα στα γυρίσματα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και ανεβάζουν διάφορα video στα social media με στιγμιότυπα από τον… αποχαιρετισμό. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο TV24 η δημοφιλής πρωταγωνίστρια είχε εξομολογηθεί: «Δεν σου κρύβω ότι θα μου λείψουν αυτοί οι άνθρωποι. Θα πηγαίνω στο γύρισμα να τους βλέπω και να δηλώνω το «παρών» επειδή θα τους έχω ανάγκη. Είμαστε κάθε μέρα τόσες ώρες μαζί, σαν οικογένεια» συνεχίζοντας: «Από τη μια το χρειάζομαι σαν ξεκούραση γιατί δεν γίνεται αλλιώς στην κατάστασή μου και από την άλλη με συγκινεί λίγο ότι θα φύγω από αυτή την ομάδα, δεν θα δουλεύω πια και θα αλλάξει όλη μου η καθημερινότητα».

Σφαγή στην βραδινή ζώνη! Το «Ταλέντο» τσάκισε το «Nomads»! Τα νούμερα – εφιάλτης!«Έλα στην θέση μου»: Αυτό είναι το φινάλε των γυναικών της σειράς! Μάθετε πρώτοι το τέλος!


Περισσότερα στο tv24

Share