Απίστευτη τροπή στο «Έλα στη θέση μου»: Η Μένη συλλαμβάνεται! Τη στέλνει φυλακή ο γιος της!

Απίστευτη τροπή στο «Έλα στη θέση μου»: Η Μένη συλλαμβάνεται! Τη στέλνει φυλακή ο γιος της!

Στο «Έλα στη θέση μου» από τότε που εμφανίστηκε η Μένη έχει καταφέρει να αναστατώσει για τα καλά τις ζωές των ηρώων, με τη μία μηχανορραφία να διαδέχεται την άλλη. Ωστόσο ο Γιαν και η Ισμήνη έχουν καταλάβει τι κάνει και προσπαθούν να την παγιδεύσουν, με έναν και μόνο στόχο: Να την κλείσουν φυλακή!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο - Διαβάστε παρακάτω…

Από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η Μένη Σουλτς κάνει τη μία μηχανοραφία μετά την άλλη, διεκδικώντας όσα θεωρεί ότι ανήκουν στην ίδια και, κυρίως, στην κόρη της Βασιλίνα. Η ίδια δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τα ίδια της τα παιδιά προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, ενώ όπως έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές δεν έχει όρια και μπορεί να κάνει τα πάντα!

Δείτε ακόμη: Χαμός στο Τατουάζ: Η Μάργκω ανακαλύπτει ότι η Αμαλία θυμάται και απειλεί: «Κλείστε της το στόμα!»

Τα πιο πρόσφατα «εγκλήματα» που έχει κάνει είναι το ότι έχει χρίσει τον Αχιλλέα πρόεδρο της Sofo Express υπό τον όρο ότι θα παντρευτεί και θα κάνει ευτυχισμένη -όπως της αξίζει!- τη Βασιλίνα, αλλά και τις πρακτικές μαφίας που ακολούθησε για να πιάσει τον συνεργό του Αγγέλου. Ειδικότερα έβαλε τους άντρες της να τον μακιγιάρουν σαν… νεκρό κι έπειτα να τον βγάλουν φωτογραφίες, ώστε να εκβιάσει τη Φαίη και να πάρει ξανά στα χέρια της εκείνες τις μετοχές της Νέρμαξ που είχαν πάει όλο αυτό το διάστημα σε λάθος χέρια. Και μπορεί εκείνη να πέτυχε τον εκφοβισμό της γυναίκας αλλά όταν ο Γιαν και η Ισμήνη αντιλαμβάνονται το νέο «έγκλημα» της Ελληνογερμανίδας, αποφασίζουν να της δώσουν ένα γερό μάθημα.

Κι ενώ η Μένη έχει απειλήσει τη Φαίη με το «πτώμα» του Τόλη, δέχεται επίθεση για την υπόθεση από τον Γιαν και την Ισμήνη, που προσπαθούν να αποκαλύψου την δράση της. Η Μένη, όμως, υποψιάζεται ότι πίσω από αυτή την ενέργεια βρίσκεται η ίδια η Φαίη και δεν αργεί να τη κατηγορήσει γι’ αυτό. Στη συνέχεια, Γιαν και Ισμήνη προχωρούν το σχέδιο και καταγγέλλουν τη Μένη για τη δολοφονία του άντρα. Την ώρα, λοιπόν, που η Μένη ετοιμάζει ένα σατανικό σχέδιο για να ξεφορτωθεί τη Ρενάτα από την εταιρεία, η αστυνομία χτυπάει την πόρτα της πρώτης: «Εχουμε δεχτεί καταγγελία για την υπόθεση μιας δολοφονίας. Πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα». Η Μένη σοκάρεται κι αμέσως καταλαβαίνει ότι πίσω από όλη αυτή τη μαζική επίθεση κρύβεται ο ίδιος της ο γιος με την κοπέλα του, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τη βάλουν φυλακή.

Δείτε ακόμη: Κονταροχτυπήθηκαν στην Prime Time: Κατάφερε το "Anne" να κλέψει την πρωτιά από το "Τατουάζ";

Λίγο αργότερα, η γυναίκα εξηγεί στους αστυνομικούς τι συνέβη και περνά στην αντεπίθεση και προσποιείται ότι, όντως, φυλακίστηκε. «Γιαν, θέλω να με ακούσεις προσεκτικά. Με έχουν στο αστυνομικό τμήμα και, προφανώς, έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Ακουσέ με… Θέλω να μου φέρεις μερικά ρούχα στο τμήμα…» του λέει με λυπημένο ύφος ώστε να δει τις προθέσεις του. Εκείνος είναι θετικός στην πρόσκλησή της, αλλά όταν πάει στο σπίτι για να πάρει μερικά ρούχα τον περιμένει μία όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη…

Περισσότερα στο Tv-24.gr...