"Anne" - αποκάλυψη: Δεν φαντάζεστε πως προετοιμάζουν την 9χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς για τα κλάψει στις δραματικές σκηνές!

Είχατε αναρωτηθεί ποτέ!

Το υποκριτικό ταλέντο της μικρής Beren Gökyıldız, τη πρωταγωνίστριας της τουρκικής σειράς ANNE, είναι αδιαμφισβήτητο. διαβάστε παρακάτω...

Το παιδί-θαύμα της γειτονικής χώρας κέρδισε πριν από λίγο καιρό βραβείο για την ερμηνεία της. Μετά τη βράβευσή της στις Χρυσές Πεταλούδες, λοιπόν, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς προετοιμαζόταν στις σκηνές που έπρεπε να κλαίει αλλά και σε ποιες σκηνές δυσκολεύτηκε περισσότερο.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

– Τι έκανες στις σκηνές που έπρεπε να κλαις;

Άκουγα ένα τραγούδι που με συγκινεί πολύ. Το Cennet Kokulum των Kayahan και İpek Acar. Όποτε το ακούω κλαίω. Και μετά γυρίζαμε τη σκηνή και έκλαιγα, αλλά εντάξει… έβαζα και λίγη σάλτσα στο κλάμα σαν ηθοποιός. Δηλαδή έκανα πως κλαίω παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αnne»: Μεγάλος κίνδυνος για την Ζεϊνέπ! Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών της; Εξελίξεις φωτιά στο σημερινό επεισόδιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: DWTS: Διαγωνιζόμενος κατακεραυνώνει την κριτική επιτροπή! «Είναι γελοίο να πηγαίνω και να…»

– Γενικότερα πως ήσουν με τα γυρίσματα, Beren;

Κουραζόμουν λίγο, αλλά πρόσεχαν οι άλλοι να κουράζομαι όσο γίνεται λιγότερο.

– Ποια ήταν η αγαπημένη σου σκηνή και ποια σε ζόρισε πολύ;

Η αγαπημένη μου ήταν αυτή στο σταθμό των λεωφορείων. Οι πιο δύσκολες ήταν οι σκηνές στο πρώτο και δεύτερο επεισόδιο.

– Το πρώτο το καταλαβαίνω. Σε βάλανε ακόμα και σε σακούλα σκουπιδιών…

– Ναι, αλλά δεν ήταν καθόλου βρώμικη, ήταν καθαρή. Και της είχαν ανοίξει και πολλές τρύπες στο πίσω μέρος για να μπορώ να αναπνέω. Και μου δώσανε ποπ-κορν και έτρωγα. Και ήταν δίπλα και η κυρíα Ντιλέκ, η ψυχολόγος της παραγωγής.

– Έτρωγες ποπ κορν; Εμείς που βλέπαμε τη σκηνή κλαίγαμε και εσύ έτρωγες ποπ- κορν!

Ναι, την ώρα που κλαψούριζα υποτίθεται μέσα στη σακούλα, εγώ τα έτρωγα κρυφά. Μετά όταν ανοίξανε τη σακούλα, εγώ τα κράτησα στο στόμα μου και σταμάτησα να μασάω για να μη φανεί.