Επιστροφή έκπληξη στην ελληνική τηλεόραση μετά από 5 χρόνια απουσίας! Ο λόγος για τον...

Επιστροφή έκπληξη στην ελληνική τηλεόραση μετά από 5 χρόνια απουσίας! Ο λόγος για τον...

Ποια είναι η σημασία των επιλογών και πόσο εξαρτόμαστε από τις επιρροές μας, πόσο σημαντικό είναι το περιβάλλον που γεννιόμαστε και μεγαλώνουμε, πώς βρίσκουμε το δρόμο μας, ποιο το κόστος της επιτυχίας και το κέρδος της αποτυχίας… Κι άλλες τέτοιες ερωτήσεις που αναζητούν απάντηση από ανθρώπους που, μετρήθηκαν και τα κατάφεραν, που ηττήθηκαν αλλά έμαθαν πολλά.

Μια τηλεοπτική βουτιά στο αρχείο συνεντεύξεων του Θανάση Λάλα, μια αποκαλυπτική διαδρομή που εμπνέει και γίνεται ίσως η αφορμή που αναζητούμε για να επανεξετάσουμε και να αλλάξουμε τη ζωή μας. Διαβάστε παρακάτω...


Τα «Τετράδια» του Θανάση Λάλα, είναι ένα αισιόδοξο, συγκινητικό, τρυφερό τηλεοπτικό ταξίδι, μια υπαρξιακή διαδρομή στα επίπεδα του ανθρώπινου νου, με συνταξιδιώτη τον γνωστό δημοσιογράφο.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: "Σφαγή" στην Prime Time! Κατάφερε ο Αγγελόπουλος να κουτσουρέψει το Survivor;

Έναρξη – Επεισόδιο 1ο: «Φίλιπ Ροθ» (Philip Roth)
Ψηλόλιγνος, επιβλητικός, με αργές κινήσεις και με τη συνήθεια να τονίζει τα λόγια του ενώνοντας, πλέκοντας και ξεπλέκοντας τα μακριά του δάχτυλα, αυτοσαρκαστικός κι ειλικρινής, με υποδόριο χιούμορ και την εντύπωση της αυτάρκειας, ο Φίλιπ Ροθ δεν προσφέρεται για απομυθοποίηση.

Στον προσωπικό του χώρο, στο διαμέρισμα όπου ζει μόνος του στο Μανχάταν, με τα μεγάλα παράθυρα και την υπέροχη θέα, ο Θανάσης Λάλας συναντά έναν από τους σπουδαιότερους εν ζωή συγγραφείς. Τι τον διαμόρφωσε ως συγγραφέα; Πώς αντιμετώπισε την κατάθλιψη; Πώς βρίσκει κάποιος την ελευθερία του; Γιατί να υπάρχει τέλος;

Δείτε ακόμη: Ξαφνικό τέλος για εκπομπή του Alpha! Ποια εκπομπή κόβεται πρόωρα;

Τα παιδικά χρόνια, ο έρωτας, η συγγραφή, η ζωή και ο θάνατος σε μια σπάνια συνέντευξη-εξομολόγηση, του σπουδαίου Αμερικανού συγγραφέα.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Θανάσης Λάλας.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Μαρία Γιαννούλη.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρόνης Πεχλιβανίδης.

Εκτέλεση παραγωγής-μοντάζ: Ιωάννα Πογιαντζή.