Αποκλειστικό! Anne: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος!

Αποκλειστικό! Anne: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος!

Από την Γιάννα Παπανικολάου...

Την Τετάρτη 21/2 θα ολοκληρωθεί η τουρκική σειρά του ANT1 «Anne», που κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές και να σταθεί αντάξιο απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό. Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα τις 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε! Διαβάστε παρακάτω...

Θρήνος για τον Σινάν

Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Σινάν «έφυγε» τόσο άδικα και θρηνεί πάνω από τον τάφο τους!

Η συμφωνία Τζενγκίζ-Ζεϊνέπ

Η Ζεϊνέπ προτείνει να υιοθετήσει τη Μελέκ και τον Χασάν προκειμένου να αποσύρει τη μήνυσή της κατά του Τζενγκίζ. «Προσπαθείς να γίνεις μητέρα με τα παιδιά άλλων; Θέλεις και τα δυο μου παιδιά;», λέει η Σουλέ, ωστόσο ο Τζενγκίζ συμφωνεί να δώσουν τη Μελέκ, αλλά να τους νοικιάσει σπίτι κοντά ώστε να μπορεί να επισκέπτεται τον αδελφό της όποτε θέλει. Η Ζεϊνέπ συμφωνεί.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Anne: Τα τρία τελευταία επεισόδιο της σειράς! Μόνο εδώ...

Η αποκάλυψη της αλήθειας

Η Ζεϊνέπ βρίσκει στα πράγματα του Σινάν το φάκελο της Γκιονούλ και ανακαλύπτει πως τελικά η ίδια ευθυνόταν για το θάνατο του πατέρα της και όχι η μητέρα της!

Η τελευταία συζήτηση με την Τζαχιντέ

Η Ζεϊνέπ νιώθει τύψεις για όσα άσχημα συμβαίνουν στην οικογένειά της και η Τζαχιντέ την παρηγορεί και της λέει: «Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό που μπήκες στη ζωή μου». Το βράδυ η Τζαχιντέ θα πεθάνει στον ύπνο της.

Η Σουλέ εξαφανίζεται με τα παιδιά

Οι απειλές του Τζενγκίζ, αλλά και το ξέσπασμα της Μελέκ εναντίον της, αναγκάζουν τη Σουλέ να πάρει τα παιδιά και να εξαφανιστεί. Εκείνος θα κινήσει γη και ουρανό για να τη βρει και το καταφέρνει. Με τα λόγια του την πείθει για ακόμη μια φορά να γυρίσει κοντά του, κόντρα στους φόβους της Μελέκ και της Ζεϊνέπ.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στο "Τατουάζ"! Ο Στέφανος στην αγκαλιά άλλης γυναίκας! Χαμός με την Όλγα...

Ο Τζενγκίζ συλλαμβάνεται

Το πτώμα του Ταχίρ ανακαλύπτεται και ο Τζενγκίζ συλλαμβάνεται ως βασικός ύποπτος. Εκείνος δηλώνει «αθώος» και σύντομα αυτό θα αποδειχτεί αφού μάρτυρας της δολοφονίας του Ταχίρ δεν τον αναγνωρίζει ως ένοχο.

Η Μελέκ κλέβει το χαρτί της υιοθεσίας

Ο Τζενγκίζ εκβιάζει τη Μελέκ και της λέει: «Θα πας στο σπίτι της Ζεϊνέπ και θα πάρεις ένα χαρτί που λέει το όνομά μου και έχει την υπογραφή μου. Αν δεν το κάνεις θα σε πουλήσω κι εσένα και τον αδελφό σου». Το κορίτσι αναγκάζεται να το κάνει και κλαίει με αναφιλητά όταν διαπιστώνει περί τίνος πρόκειται.

Ο Τζενγκίζ επιτίθεται στη Ζεϊνέπ

Η οικογένεια Γκιουνές προσβάλλει τη διαθήκη της Τζαχιντέ με αποτέλεσμα να «παγώσουν» οι λογαριασμοί της Μελέκ με το ποσό που της άφησε η γιαγιά της. Ο Τζενγκίζ γίνεται έξαλλος και επιτίθεται στη Ζεϊνέπ όταν τη βλέπει στο δρόμο.

Η Σουλέ υπογράφει το χαρτί της υιοθεσίας

Μετά τη νοσηλεία της Μελέκ στο νοσοκομείο από την επίθεση του Τζενγκίζ, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να υπογράει τα χαρτιά της υιοθεσίας για τα δυο της παιδιά ώστε να πάρει την κηδεμονία η Ζεϊνέπ.

Τιμωρία & λύτρωση

Η Σουλέ σκοτώνει τον Τζενγκίζ και οδηγείται στη φυλακή! Παρά το φόνο που διέπραξε νιώθει λύτρωση, ενώ η Ζεϊνέπ με τη Μελέκ ζουν για πάντα μαζί ευτυχισμένες.