Το προσωπικό δράμα της «Ζεϊνέπ» του Anne! Ο σύντροφός την την απατούσε με τη φίλη της!

Το προσωπικό δράμα της «Ζεϊνέπ» του Anne! Ο σύντροφός την την απατούσε με τη φίλη της!

Μπορεί μπροστά στους φωτογράφους και στις κάμερες να χαμογελούσε, ωστόσο η Κανσού Ντερέ ζούσε ένα δράμα. Πέρασε πολύ δύσκολα και βρέθηκε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη και την προδοσία.

Είτε ως «Σιλά» είτε ως «Ζεϊνέπ» στην τουρκική σειρά «Anne» που προβάλλει με μεγάλη επιτυχία ο ΑΝΤ1 η Κανσου Ντερέ έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη. Διαβάστε παρακάτω...

Πριν λίγα χρόνια όμως η 37χρονη βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ένα ερωτικό δράμα. Την προδώσανε ο σύντροφός της και η κολλητή της.

Η Κανσου Ντερέ για πολλά χρόνια είχε δεσμό με τον Τούρκο συνάδελφο της Τζεμ Γιλμάζ, ο οποίος είναι πολυεκατομμυριούχος και παίζει συνήθως σε έργα δικής του παραγωγής. Η ηθοποιός ποτέ δεν έκρυψε ότι ο συγκεκριμένος άντρας υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής της, με την σχέση τους να απασχολεί αρκετά τα Media της γειτονικής χώρας. Και αυτό γιατί στα έξι χρόνια που διήρκησε το love story τους, χώρισαν και τα ξαναβρήκαν τρεις φορές. Ο ερωτάς τους ήταν θυελλώδης και παρά τις όποιες εντάσεις, η Κανσου θεωρούσε πως στο πρόσωπο του, βρήκε τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Η πρόταση γάμου ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, με την ίδια να χρειάζεται μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να ξεστομίσει το πολυπόθητο «ναι». Λίγο πριν ντυθεί νύφη, η Κανσου ωστόσο δέχτηκε το πιο σκληρό χτύπημα ανακαλύπτοντας πως ο σύντροφος της την απατά με την κολλητή της.

Δείτε ακόμη: Χαμός στην Prime time! Το τέλος του Anne και η μάχη μεταξύ Τατουάζ και Masterchef!

Συνειδητοποιώντας πως οι δυο άνθρωποι στους οποίους είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, έπαιζαν ένα «βρώμικο» παιχνίδι πίσω από την πλάτη της, η καρδιά της Κανσου «έσπασε» σε χίλια κομμάτια. Από τη μια ένιωθε την οργή να κυριεύει κάθε σημείο του κορμιού της και από την άλλη την προδοσία να ρέει μέσα στις φλέβες της. Ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε πως η κολλητή της είχε τολμήσει να συνάψει παράνομη σχέση με τον άνθρωπο που είχε αγαπήσει παράφορα και ήταν έτοιμη να κάνει οικογένεια μαζί του.

Ο πόνος που ένιωθε μέρα με τη μέρα την αποδυνάμωνε, ενώ σύντομα ο Τζεμ, της επεφύλασσε την χαριστική βολή. Όταν η Κανσού ενημερώθηκε πως ο πρώην σύντροφος της έκανε παιδί με την άλλοτε κολλητή της, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η δυναμική ηθοποιός έγινε ράκος, μην μπορώντας να πιστέψει ότι όλο αυτό που βιώνει δεν είναι το σενάριο κάποιας σαπουνόπερας στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά η πραγματική της ζωή. Το χαμόγελο «έσβησε» από τα χείλη της και η κατάθλιψη της «χτύπησε» την πόρτα. Προδομένη και απατημένη από τον άντρα τον οποίο λάτρεψε, αλλά και από την κολλητή της, κλείστηκε στον εαυτό της και απομακρύνθηκε από όλους τους φίλους της.

Κάθε φορά που έφερνε στο μυαλό της τον πρώην και την φίλη της να κάθονται με το παιδί τους ευτυχισμένοι, τα μάτια της πλημμύριζαν δάκρυα. Ένα αναπάντητο «γιατί» την βασάνιζε καθημερινά, με τη ψυχολογία της να βρίσκεται στα τάρταρα. Εκείνη την περίοδο αρνήθηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις, θέτοντας έτσι την καριέρα της σε μεγάλο κίνδυνο.

Για μήνες ολόκληρους, η Κανσου προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της και να επουλώσει αυτές τις πληγές και τελικά τα κατάφερε. Όταν συνειδητοποίησε πως δεν αξίζει να χαραμίσει τη ζωή της και πως ένας μεγάλος έρωτας την περιμένει στη γωνία, άρχισε να χαμογελά ξανά. Πλέον η Κανσου είναι πιο δυνατή από ποτέ, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία, ωστόσο επιλέγει με ιδιαίτερη προσοχή τους ανθρώπους που έχει στο πλευρό της.

Πηγή: Χάι