DWTS: Αυτά είναι τα πρόσωπα, που θα χορέψουν μαζί με τους stars στο όγδοο live! Οι συνδυασμοί έκπληξη που θα μας ξεσηκώσουν!

DWTS: Αυτά είναι τα πρόσωπα, που θα χορέψουν μαζί με τους stars στο όγδοο live! Οι συνδυασμοί έκπληξη που θα μας ξεσηκώσουν!

Το όγδοο live του Dancing with the Stars δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα.

Θα παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό show μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 κι αυτό γιατί οι διαγωνιζόμενοι θα χορέψουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δέκα εναπομείναντες παίκτες έχουν επιλέξει κάποιον από την οικογένειά τους ή από το στενό φιλικό τους περιβάλλον για να ανέβουν στο παρκέ και να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι αξίζουν την υψηλή βαθμολογία της.

Ποια είναι, όμως, αυτά τα πρόσωπα που θα κάνουν την έκπληξη και ποιους παλιούς γνώριμους του DWTS θα ξαναδούμε στη σκηνή;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του FTHIS.GR, λοιπόν, θα δούμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη Λάουρα Νάργες, την Άννη Πανταζή με την αδερφή της Κλέλια, την Όλγα Πηλιάκη με τηΜορφούλα Ντώνα και τη Μαρία Κορινθίου με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Δείτε ακόμη: Δείτε ακόμη: Master Chef - Spoiler: Εκτός διαγωνισμού ο πιο δυνατός παίκτης! Ο λόγος για τον...

Ακόμα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θα χορέψει με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, ο Κώστας Τσουρός με τη Μαντώ Γαστεράτου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης με τη μητέρα της καλύτερής του φίλης, η Μυριέλλα Κουρεντή με την αδερφή της και ο Μιχάλης Σεϊτης με τον αδερφό του.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς θα αποτελέσει η επιλογή του Άνθιμου Ανανιάδη να ανεβάσει στη σκηνή τον Κώστα Βουτσά, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε και τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη.

Αξίζει να πούμε, ότι στην καρέκλα της guest κριτή θα καθίσει η Μαρία Σολωμού ενώ ο Νίκος Κοκλώνηςμε τη χορογράφο Άννα Πολύζου θα κάνουν μια εμφάνιση - έκπληξη!

Μείνετε συντονισμένοι, αυτήν την Παρασκευή στις 21.00!