MasterChef: Μαγειρική αλά...Survivor! Τι θα δούμε σήμερα;

Το αποψινό trailer!

MasterChef: Μαγειρική αλά...Survivor! Τι θα δούμε σήμερα;

Μετά από μια σύντομη διακοπή λόγω του Πάσχα, το MasterChef επιστρέφει και τα πράγματα δυσκολεύουν!

Καθώς περνάει ο καιρός και πλέον έχουν μείνει οι επτά καλύτεροι, οι δοκιμασίες γίνονται όλο και πιο απαιτητικές αλλά παράλληλα και περισσότερο ενδιαφέρουσες! Διαβάστε παρακάτω...

Το MasterChef επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (21:00), με τους παίκτες να μεταφέρονται στη φύση και να καλούνται να μαγειρέψουν σαν να βρίσκονται στο… Survivor!

«Θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Όχι με την κακή έννοια, με την καλή έννοια το λέμε», ακούμε να λέει ο Πάνος Ιωαννίδης στο trailer του επεισοδίου της Τρίτης ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς διερωτάται πού κολλάει το ράφτινγκ με τη μαγειρική!

Δείτε ακόμη: Elif: Η Αρζού προσπαθεί να πλησιάσει τον Κενάν, αλλά εκείνος σκέφτεται τη Μελέκ: Όλα όσα θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/4...

Μπλε και κόκκινη ομάδα μπαίνουν στη μάχη της επιβίωσης. «Μόνο ο Ράμπο λείπει», σχολιάζει ο Σάββας, τη στιγμή που βλέπουμε την μπλε ομάδα ν’ ανακαλύπτει τα σκεύη με τα οποία καλούνται να μαγειρέψουν στη φύση οι δύο ομάδες.

Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, πάντως, παρά τις δυσκολίες της δοκιμασίας, ακούγεται να λέει πως ποντάρει ότι θα δοκιμάσουν απ’ τα πιο νόστιμα πιάτα! Θα εκπλήξουν οι παίκτες τους κριτές; Η δυσκολία αλλά και η απλότητα θα αποδειχθούν σύμμαχοι των διαγωνιζόμενων; Αναμένουμε να δούμε το βράδυ!