Έλα στη θέση μου: Η Βασιλίνα σκληραίνει τη στάση της! Ανατροπές στη συνέχεια...

Όλες οι εξελίξεις...

Έλα στη θέση μου: Η Βασιλίνα σκληραίνει τη στάση της! Ανατροπές στη συνέχεια...

Ο Θάνος δικαιολογείται στη Ρενάτα για τις συμπτώσεις με τη Μένη, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να κλέψει μόνη της το επόμενο φορτηγό.

Ο Βλάσης στήνει ένα τρελό σχέδιο με τον Λουκά για να ξεγελάσει τον Θοδωρή και τη Μίκα, ενώ ο Δαμιανός είναι έτοιμος να απάγει τη Βάνα για να μάθει πού κρύβει τις μετοχές. Διαβάστε παρακάτω...

To TV24 σας αποκαλύπτει όλα τα ανατρεπτικά γεγονότα στη συνέχεια του "Ελα στη θέση μου"!

O Αχιλλέας πιάνει τον απόλυτο πάτο δεχόμενος τη χαριστική βολή από τη Ρενάτα και έρχεται αντιμέτωπος με όλους.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στο Τατουάζ! Η Άννα έγκυος! Μη χάσετε τις απίστευτες εξελίξεις στη συνέχεια...

Ο Βλάσης κάνει το μεγάλο deal με τη Μένη και βάζει μπροστά το δεύτερο σαμποτάζ στο ραντεβού της Μίκας με τον επενδυτή από την Αμερική.

Ο Φώτης με την Αιμιλία είναι στα καρφιά με την εξαφάνιση του Ζαχαρία και ψάχνουν να βρουν τη σύνδεση με τη Σύλβια που ακούστηκε στο τηλεφώνημα.

Δείτε ακόμη: Πανωλεθρία για το Survivor! Η μεγάλη καταστροφή του ριάλιτι και ιδού η απόδειξη...

Ο Θάνος δέχεται ερωτήσεις από τη δύσπιστη Ρενάτα για το ποιόν της σχέσης του με τη Μένη. Παράλληλα, η Λατάνια μπαίνει στο κόλπο των μετοχών, υποσχόμενη να βοηθήσει τον Δαμιανό να τις αποκτήσει.

Η Βασιλίνα σκληραίνει τη στάση της

Η Μένη αποκαλύπτει στον Αχιλλέα την αλήθεια για το συμβόλαιο και η Λατάνια βοηθάει τον Δαμιανό να στριμώξει τη Βάνα για τις μετοχές.

Ο Ζούβας προσπαθεί να μπερδέψει τον Φώτη για τη φωνή που άκουσε στο τηλέφωνο και η Αιμιλία φέρνει άσχημα νέα στον Δαμιανό. Ο Βλάσης κάνει και επίσημα πρόταση στη Μίκα να επενδύσει στα επιχειρηματικά της σχέδια. Η Ρενάτα μαθαίνει τους σκοπούς της Μένης για το ακίνητο της Μιράντας.

Η Βασιλίνα ζητάει αντάλλαγμα από τον Αχιλλέα προκειμένου να του δώσει πίσω τη Sofo.