Φαίη Σκορδά: Το παράπονο από τον ΑΝΤ1! Συνεχίζει ή φεύγει από το κανάλι; (Βίντεο)

Πονοκέφαλος για το κανάλι!

Φαίη Σκορδά: Το παράπονο από τον ΑΝΤ1! Συνεχίζει ή φεύγει από το κανάλι; (Βίντεο)

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, όπως όλα τα κανάλια και ο ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν!

Η Φαίη Σκορδά, ένα από τα πιο δυνατά πρόσωπα του σταθμού είχε ένα ραντεβού με το κανάλι για το συμβόλαιό της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βασιλικός γάμος: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φίλησε τον Έλτον Τζον μέσα στην εκκλησία! (Βίντεο)

Στην εκπομπή Αποκαλυτπικά του Μένιου Φουρθιώτη η Έλενα Πολυκάρπου έδωσε όλο το παρασκήνιο! «Η Φαίη έκανε μια πρώτη συνάντηση με το κανάλι... έχει άλλωστε συμβόλαιο 2+1 χρόνια! Δεν συμφωνήθηκε κάτι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φαίη έχει ένα παράπονο από τον ΑΝΤ1! Δεν την άφηναν να παίζει εκπομπές από άλλα κανάλια, όπως το Survivor και αυτό πιθανόν να της κόστισε σε νούμερα! Η Φαίη όμως έχει παράπονο και από ένα πρόσωπο του σταθμού, έναν παρουσιαστή που θεωρεί ότι δεν την στήριξε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δέχτηκε τηλέφωνο από δύο κανάλια και δεν απέρριψε το αίτημα τους να κάνουν ένα αναγνωριστικό ραντεβού....» είπε όλο νόημα!

Αβέβαιο το μέλλον του Λιάγκα

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, ο ίδιος δεν έχει ακόμη καταλήξει για το ποια θα είναι τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα. Φήμες θέλουν τις σχέσεις του με τον Ant1 να μην είναι και οι καλύτερες και σύμφωνα με τα όσα είπαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, δεν έχει δεχθεί κάποια άλλη πρόταση από άλλο σταθμό.

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Το δύσκολα χρόνια και το άγνωστο love story με τον Μποτία!

Δείτε το σχετικό βίντεο: