Αποκλειστικό! Το τέλος του "Τατουάζ"! Πότε ρίχνει αυλαία;

Αποκλειστικό! Το τέλος του

Ενας μήνας σχεδόν έμεινε για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και το TiVi Σίριαλ και η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψει πότε πέφτει η αυλαία για τις ελληνικές και τουρκικές σειρές των καναλιών...

Οχι ότι έχουν απομείνει πολλές σειρές πλέον στον αέρα, αλλά για όσες έχουν μείνει είναι καλό να γνωρίζετε πότε θα γραφτεί το φινάλε της σεζόν ή το τέλος αν η σειρά δεν ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για του χρόνου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοβαρό ατύχημα για την Ζέτα Θεοδωροπούλου στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης! Τι συνέβη;

Ας πάρουμε, ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή ξεκινώντας με το κανάλι που φέτος στήριξε όσο κανένα άλλο την ελληνική μυθοπλασία, δηλαδή τον ALPHA. Αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πότε θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» γα φέτος, όλα δείχνουν ότι το φινάλε θα προβληθεί στα τέλη του Ιουνίου, όπως άλλωστε συνηθίζει ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου να ολοκληρώνουν κάθε χρόνο την τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα με ένα διπλό και σούπερ χορταστικό επεισόδιο. Κατά τα άλλα, το «Ελα στη θέση μου», το οποίο πήρε το εισιτήριο και για του χρόνου μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει, ολοκληρώνεται για φέτος την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ενώ «Το σόι σου» την Τρίτη 24 Ιουνίου.

Δείτε ακόμη: Όταν η Ελένη Χατζίδου τραγουδούσε στην ίδια πίστα με την Άννα Λορένη! Η φωτογραφία που θα σας κάνει να κλάψετε!

Κάπου εκεί αναμένεται να πέσει και η οριστική αυλαία για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Κι αυτό γιατί, όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στους συντελεστές, μετά από 5 χρόνια η σειρά που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση ολοκληρώνεται.