Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε τι θα δούμε στο Τατουάζ! Φουντώνει ο έρωτας με τον Στέφανο;

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε τι θα δούμε στο Τατουάζ! Φουντώνει ο έρωτας με τον Στέφανο;

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μεταξύ άλλων, έκανε αποκαλύψεις για τα όσα πρόκειται να δούμε στο Τατουάζ!


Φουντώνει ο έρωτας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Πότε θα προβληθεί το.... πρώτο φιλί; Διαβάστε παρακάτω...

Έχεις και γυρίσματα για τη σειρά «Τατουάζ».

Έχω γυρίσματα για το «Bachelor 3», έχω γυρίσματα για το «Τατουάζ» σε Κύπρο και Μετέωρα και τον Αύγουστο θα αρχίσουμε και πρόβες στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Να υποθέσω ότι θα περιοριστεί ο ρόλος σου στον νέο κύκλο της σειράς λόγω του βάρους που θα έχεις από την παράσταση;

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως έχουν προνοήσει -λόγω των προβών και αργότερα των παραστάσεων να γυριστεί αρκετό υλικό και για τον νέο κύκλο. Είναι μια σειρά για την οποία καμαρώνω που είμαι σε αυτή και θέλω να σου εξομολογηθώ πως έχω την αγωνία που έχουν οι τηλεθεατές. Παίρνω τα σενάρια με απίστευτη λαχτάρα, για να δω τις εξελίξεις που αφορούν όλους τους ήρωες και φυσικά την ηρωίδα που ενσαρκώνω εγώ.

Δείτε ακόμη: Επιστρέφει το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης! Οι πρώτες πληροφορίες και το κανάλι που θα το προβάλλει!

Μέχρι την ημέρα που θα δημοσιευθεί η συνέντευξή μας θα έχει φουντώσει ο έρωτας μεταξύ της Ολγας -που υποδύεσαι και του Στέφανου;

Φουντώνει σιγά-σιγά, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Πάντως, όπως έχετε δει, ο ερωτισμός μεταξύ τους είναι έντονος και εκείνος την πολιορκεί πολύ δυναμικά.

Full of love λοιπόν η Ολγα, Κατερίνα;

Full οf love, αλλά... μείνε στην Ολγα (σ.σ.: γελάει), γιατί βλέπω ότι πας να το γενικεύσεις!