Εξέλιξη βόμβα στο Τατουάζ! Ο Ορφέας πιάνει στα πράσα την Ελένη με τον Φίλιππο!

Μεγάλη ανατροπή!

Εξέλιξη βόμβα στο Τατουάζ! Ο Ορφέας πιάνει στα πράσα την Ελένη με τον Φίλιππο!

Η Ελένη μπορεί να ξαναγύρισε στον Ορφέα, όμως η εμφάνιση του Φίλιππου φέρνει ξανά αναταραχές στη σχέση του ζευγαριού.

Η έλξη που υπάρχει ανάμεσα στην Ελένη και τον Φίλιππο είναι ήδη γνωστή, ενώ ό,τι έχει συμβεί μεταξύ τους, από την πλευρά της Ελένης γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ξεχαστεί. Ομως τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ διαφορετικά... για όλους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: H επιστροφή: Βόμβα! Ο Νίκος είναι ο αληθινός Μάνος!


Βρισκόμαστε στο σημείο όπου ο Ορφέας βρίσκει τον τρόπο να κλείσει οριστικά τα στόματα των εκβιαστών του και να απαλλαγεί από μια ακόμα απειλή. Ωστόσο, όσο εκείνος ασχολείται με τα προβλήματά του, ο ερωτικός κλοιός του Φίλιππου γύρω από την Ελένη όλο και στενεύει. Ο Φίλιππος την πολιορκεί στενά, ενώ η Ελένη παρότι τον σκέφτεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποφύγει, αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει. Ετσι, δεν θα αργήσει η στιγμή που η Ελένη αρχίζει τα ψέματα στον Ορφέα, προσπαθώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό που νιώθει για τον Φίλιππο.

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη έχει καταλάβει τι γίνεται κι ανησυχεί για την αδερφή της: «Ελένη, εμένα δεν μπορείς να μου κρυφτείς. Κόψ’ το τώρα που είναι νωρίς, γιατί θα έχουμε δράματα, να μου το θυμηθείς», την προειδοποιεί και η Ελένη για μια ακόμα φορά κάνει πως δεν καταλαβαίνει: «Σιγά, ρε Αφροδίτη, εύκολα βγάζεις συμπεράσματα, δεν τρέχει τίποτα με τον άνθρωπο. Ολα τα παρεξηγείτε τελικά», της απαντάει.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η Τατιάνα αγωνιά για την κατάσταση του Τόνυ!

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας που θα παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της Ολγας, αποφασίζει να πάει νωρίτερα στα Τρίκαλα για να συμπαρασταθεί στον Αλέξανδρο που βρίσκεται κι αυτός εκεί για τον ίδιο λόγο.

Ετσι η Ελένη βρίσκει ελεύθερο το πεδίο και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να προσεγγίσει τον Φίλιππο, με σκοπό να τον γνωρίσει καλύτερα. Οι δυο τους συναντιούνται κρυφά και η Ελένη παλεύει να αντισταθεί στη γοητεία του Φίλιππου, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα τα καταφέρει. Στο μεταξύ, η εμφάνιση του Ορφέα στα Μετέωρα κεντρίζει το ενδιαφέρον της Χριστίνας που τον πολιορκεί όλο και περισσότερο, κάνοντάς του συζήτηση για τον σίριαλ κίλερ, ένα θέμα που δείχνει να την ενδιαφέρει πολύ.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στα Τρίκαλα, στην Αίγινα, μετά από πολλούς δισταγμούς, η Ελένη υποκύπτει στη γοητεία του Φίλιππου και δέχεται την πρόσκλησή του να πάει στο σπίτι του. Το «ζευγάρι» τελικά δεν μένει μόνο στα λόγια ή και τα φιλιά και η Ελένη παρασυρμένη από το πάθος υποκύπτει και κάνει έρωτα μαζί του.

Μετά από αυτή τη μοιραία συνεύρεση η Ελένη, βγαίνοντας από το σπίτι του Φίλιππου, πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τη μητέρα της. Μόλις η Μάρθα τη βλέπει, αρχικά ξαφνιάζεται αλλά το ένστικτό της δηλώνει άλλα: «Ελένη, τι δουλειά έχεις εδώ; Γιατί ήσουν στο σπίτι του Φίλιππου;», τη ρωτάει με νόημα και η Ελένη αρχίζει να της λέει διάφορες δικαιολογίες που φυσικά η Μάρθα δεν «καταπίνει». Η κόρη της δεν την πείθει και η Μάρθα καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη και στον Φίλιππο και γίνεται έξαλλη!

Δείτε ακόμη: Elif: Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως είναι αβοήθητη με τα νέα δεδομένα!

Παρά το ταρακούνημα από τη Μάρθα, η Ελένη δεν βάζει μυαλό και σίγουρη ότι ο Ορφέας είναι στα Μετέωρα, πηγαίνει στο σπίτι του Φίλιππου για να κοιμηθούν μαζί το βράδυ.

Ομως ο Ορφέας, θέλοντας να κάνει έκπληξη στην Ελένη, επιστρέφει αιφνιδιαστικά και όχι μόνο δεν τη βρίσκει στο σπίτι, αλλά ακούει και στον τηλεφωνητή ένα μήνυμα του Φίλιππου προς την Ελένη… άκρως αποκαλυπτικό! Το μάτι του γυαλίζει και είναι έτοιμος να κάνει το μεγαλύτερο κακό, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ πιάνει την γυναίκα του με άλλον. «Είναι κι αυτή μια βρόμα όπως και όλες οι άλλες...», σκέφτεται κι εκεί αρχίζει ο εφιάλτης, τόσο για την Ελένη όσο και για τον ίδιο και φυσικά τον Φίλιππο!