Elif - Αποκλειστικό: Η Αρζού αυτοκτονεί με δηλητήριο! Εξέλιξη σοκ!

Η εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα!

Elif - Αποκλειστικό: Η Αρζού αυτοκτονεί με δηλητήριο! Εξέλιξη σοκ!

Τέλος αποφασίζει να βάλει στη ζωή της η άλλοτε δυνατή και αδίστακτη Αρζού, αφού βλέπει πως πια έχει χάσει τα πάντα.

Από τη μια τον Κενάν και από την άλλη όλη την περιουσία που δικαιούται από τους Εμιρόγλου, αφού η αποκάλυψη πως η Ελίφ είναι πραγματική απόγονος θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Διαβάστε παρακάτω...


Μετά την αποκάλυψη πως η Αρζού κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ την ημέρα του γάμου της με τον Σελίμ, η αδίστακτη γυναίκα καταλήγει στη φυλακή μετά από καταγγελία που της έκανε η Αλιγέ. Ο Κενάν, που στο μεταξύ έχει επιστρέψει ζωντανός, την επισκέπτεται και της λέει: «Αν δεν γίνει καλά η Ζεϊνέπ, τότε δεν θα δεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε και την Τουγκτσέ». Η Αρζού οδηγείται στις φυλακές και εκεί ζει άσχημες στιγμές αφού οι άλλες κρατούμενες της κάνουν τη ζωή κόλαση!

Δείτε ακόμη: Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα δείχνει στον Μιχάλη την έκθεση της γραφολόγου!

Για πρώτη φορά η Αρζού δείχνει να μην είναι η δυναμική και σκληρή γυναίκα που όλοι ξέρουμε μέχρι σήμερα... Οι εβδομάδες περνάνε και ο πατέρας της αδίστακτης γυναίκας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και τη συμβουλεύει για το πώς θα παραμείνει παντρεμένη με τον Κενάν. Λίγες ημέρες αργότερα πραγματοποιείται το δικαστήριο για το διαζύγιο και για ακόμα μια φορά η Αρζού παίζει θέατρο, με αποτέλεσμα ο δικαστής να ακυρώσει το διαζύγιο.

Ο Κενάν γίνεται έξω φρενών μαζί της, ενώ την επόμενη μέρα η Αρζού αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο κτήμα. Ολοι σοκάρονται όταν τη βλέπουν μιας και δεν το γνώριζαν. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τη ρωτάει ο Κενάν και εκείνη του απαντάει: «Αποφυλακίστηκα κι επέστρεψα σπίτι μου, στον άντρα μου και στο παιδί μου». Ο Κενάν την αρπάζει από το χέρι και την πετάει έξω από το σπίτι: «Σήκω φύγε από εδώ και μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ μέσα.

Δείτε ακόμη: Πότε βγαίνει στον αέρα το Open Tv; Το βέτο του Σαββίδη που τα αλλάζει όλα!

Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά μπροστά μου». Εκείνη όμως δεν τα παρατάει εύκολα. Μπαίνει ξανά μέσα και ισχυρίζεται: «Είμαι η γυναίκα σου και μητέρα του παιδιού σου». Τότε ο Κενάν την πηγαίνει στο δωμάτιό τους και μαζεύει τα πράγματά του. «Φεύγεις; Δεν θα μείνεις μαζί μου;», του λέει και εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Αφού λοιπόν θέλεις να μείνεις, μείνε. Να ξέρεις όμως ότι ο ρόλος σου μέσα σ’ αυτό το σπίτι θα είναι μόνο της μητέρας τής Τουγκτσέ. Δεν θα είσαι τίποτε άλλο». Η Αρζού σοκάρεται καθώς δεν περίμενε τέτοια αντίδραση μιας και το σχέδιό της ήταν άλλο...

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Κλέβουν τη μικρή Λήδα! Η αγωνία και το νεκρό παιδί!


Η μεγάλη αποκάλυψη

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την αδίστακτη γυναίκα, η οποία βλέπει πως έχει χάσει τα πάντα! Χαριστική βολή θα είναι το γεγονός ότι και ο πατέρας της θα της γυρίσει την πλάτη, αλλά και η αποκάλυψη της ίδιας της Αρζού στην Αλιγέ ότι η Ελίφ είναι εγγονή της. Μόλις όμως η Αρζού καταλαβαίνει την γκάφα που έκανε θα είναι πια αργά... Οταν θα μείνει μόνη της θα πάρει μια χούφτα χάπια για να πεθάνει. «Θα πάρω δηλητήριο να πεθάνω... Τελείωσαν όλα πια... Τελείωσες Αρζού... Δεν αξίζει πια να ζεις». Ο Σελίμ τη βρίσκει αναίσθητη και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο... Οταν θα ανοίξει τα μάτια της θα βρει δίπλα της τον Νετζντέτ, ο οποίος θα της πει: «Κοίτα... Εγώ έμεινα κοντά σου... Μόνο εμένα έχεις πια» και εκείνη καταλαβαίνει πως έχασε για πάντα τον Κενάν!