Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστική εξέλιξη! Ο Κωστής ξεσκεπάζει τη Μαρίνα!

Η εξέλιξη σοκ!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστική εξέλιξη! Ο Κωστής ξεσκεπάζει τη Μαρίνα!

Η επιμονή του Κωστή να μάθει ποια πραγματικά είναι η Νάντια Πετρίδου φέρνει αποτελέσματα. Ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας και δεν της αφήνει περιθώρια.

Εκείνη του αποκαλύπτει τα πάντα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Κλέβουν τη μικρή Λήδα! Η αγωνία και το νεκρό παιδί!

Ο Κωστής δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι η Νάντια Πετρίδου είναι η Μαρίνα. Του έχει γίνει εμμονή αυτή η ιδέα και δεν σταματάει να ψάχνει για το παρελθόν της. Ετσι μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Μάρθας και την ακούει να αποκαλεί τη Μαρίνα με το πραγματικό της όνομα. Αυτή η αποκάλυψη ανατρέπει όλα τα δεδομένα. «Το ήξερα», μονολογεί και είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα. «Τα ξέρω όλα. Ακουσα αυτή τη γυναίκα να σε αποκαλεί με το όνομά σου», της λέει κι εκείνη αρχικά σαστίζει. Η αποκάλυψη της ταυτότητάς της στον Κωστή, όμως, δεν της αφήνει περιθώρια.

Ετσι του δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Του αποκαλύπτει τα πάντα για το σχέδιό της. Εκείνος με όσα ακούει δεν παραμένει ψύχραιμος. Την απειλεί ότι θα την καταγγείλει μαζί με τους συνεργούς της στην αστυνομία. Εν τω μεταξύ η Ελλη, καταλαβαίνοντας ότι ο γάμος της κινδυνεύει, καλεί σε δείπνο τη Μαρίνα, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα της ενώπιον όλης της οικογένειας Μακρή. Ομως σε αυτό το σχέδιό της θα βρει αντίπαλο τον ίδιο της τον άντρα. Ο Κωστής αντιλαμβάνεται τι πάει να κάνει και τη σταματά πριν να είναι αργά. Η Μαρίνα έχει καταφέρει να τον κάνει να την ερωτευτεί ξανά και αυτή τη φορά δεν θέλει να τη χάσει.

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστέψετε ποια ιστορική σειρά του MEGA επιστρέφει!


Η Μαρίνα στα ίχνη του δολοφόνου της κόρης της

Εκτός από την εκδίκηση, η Μαρίνα έχει βάλει στόχο στη ζωή της να μάθει τι συνέβη στην κορούλα της. Πηγαίνει στο νοσοκομείο που είχε νοσηλευθεί η Ελπίδα και ζητάει να μάθει πληροφορίες από μια νοσοκόμα που είναι φίλη της Χριστίνας. Ο Κωστής είναι απόλυτα ερωτευμένος μαζί της. Εκείνη όμως παίζει το παιχνίδι της χωρίς αυτός να υποψιάζεται τίποτα. Πάνω από όλους και από όλα είναι να καταφέρει να επιτευχθεί ο στόχος της. Ο Κωστής ζητάει από την Ελλη να σταματήσουν τις προσπάθειες για τρίτο παιδί, ενώ παράλληλα ψάχνει πληροφορίες κι ο ίδιος για την κόρη του, την Ελπίδα.

Η Ελλη, ανήσυχη για τον γάμο της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον άντρα της μακριά από τη Μαρίνα. Ξέρει ότι για εκείνη θα είναι μια μόνιμη απειλή και δεν μπορεί να ησυχάσει. Γνωρίζει ότι ποτέ δεν ήταν πραγματικά δικός της. Γι’ αυτό επιστρατεύει τον πατέρα της, ζητώντας του να λάβει δραστικά μέτρα. «Πρέπει να με βοηθήσεις. Δεν θέλω να τον χάσω. Θα το κάνεις;» τον εκλιπαρεί, χωρίς να δέχεται αντίρρηση.

Δείτε ακόμη: Πότε βγαίνει στον αέρα το Open Tv; Το βέτο του Σαββίδη που τα αλλάζει όλα!

Κι ενώ οι πιέσεις από τους γύρω δίνουν την ευκαιρία στη Μαρίνα και τον Κωστή να ξεκαθαρίσουν τα γεγονότα που τους πλήγωσαν στο παρελθόν, εκείνη του ζητά να παίξει ένα παράτολμο παιχνίδι με τις μετοχές της εταιρείας του πεθερού του. Ωστόσο, μπορεί η Μαρίνα να βρήκε έναν ακόμη σύμμαχο, αλλά δεν έχει υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα. Κι αυτός είναι ο Αντρέας, ο οποίος θα ανακαλύψει κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο όλο το σχέδιό της.