Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Τόνυ και Τατιάνα επιτέλους παντρεύονται!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Τόνυ και Τατιάνα επιτέλους παντρεύονται!

Η Τατιάνα υποφέρει μακριά από τον Τόνυ και ειδικά τώρα που φοβάται ότι είναι στην Αθήνα.

Είναι ερωτευμένη μαζί του και η απόφαση να μην είναι ξανά μαζί τη βασανίζει. Τι θα υπερισχύσει όμως; Η αγάπη της για τον Τόνυ ή η ηθική της; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: ELIF: Όλοι είναι χαρούμενοι επειδή η Ζεϊνέπ ξεπέρασε τον κίνδυνο!


Η Τατιάνα λαμβάνει ένα δέμα που ενισχύει τις υποψίες της πως ο Τόνυ είναι στην Αθήνα και αποφασίζει να το ψάξει. Μετά από σκέψη τελικά αποφασίζει να πάει στο δωμάτιο που συνήθως μένει ο Τόνυ και χτυπάει μανιωδώς την πόρτα, μένει όμως έκπληκτη όταν βλέπει ποιος της ανοίγει! Είναι μια συνεργάτιδά του η οποία της λέει ότι της έχει παραχωρηθεί ο χώρος και δεν γνωρίζει κάτι άλλο για τον Τόνυ, πού βρίσκεται και πού μένει.

Η Τατιάνα φεύγει προς στιγμήν, αλλά λίγο αργότερα πηγαίνει και βρίσκει τη «μυστηριώδη» συνεργάτιδα του Τόνυ ώστε να λύσει το μυστήριο, αλλά για μια ακόμα φορά τα στόματα είναι κλειστά. Η Τατιάνα δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη της, αλλά λίγο μετά γίνεται αυτό που τόσο καιρό φοβόταν. Ερχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τόνυ. Την αμηχανία της στιγμής διαδέχεται η οργή της και η άρνησή της να μιλήσουν και να συνεχίσουν να είναι μαζί.

Δείτε ακόμη: Όσο έχω εσένα: Το περιοδικό με εξώφυλλο τον Άλκη δεν αρέσει καθόλου στον Γεώργιο!

Ωστόσο, ο Τόνυ δεν τα παρατάει και κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να την πείσει ότι έχει «καθαρίσει» από τα ναρκωτικά: «Ολα αυτά είναι παρελθόν. Σου το ορκίζομαι, έχω κόψει! Εκανα ό,τι έπρεπε να κάνω για να απεξαρτηθώ. Είμαι καθαρός, Τατιάνα, και δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω πότε», της λέει, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Ο Τόνυ δεν φεύγει παρότι η Τατιάνα επιμένει να μην τον δέχεται στη ζωή της και την ξαναπαρακαλεί: «Σ’ αγαπάω, σε παρακαλώ δώσε μου ακόμα μια ευκαιρία, δώσε μια ευκαιρία στη σχέση μας». Η Τατιάνα όμως επιμένει: «Τόνυ, δεν σου έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη», του επαναλαμβάνει, όμως σε μια στιγμή αδυναμίας του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος: «Περιμένω το παιδί μας, αλλά έχω ορκιστεί να μην έχεις καμία σχέση μ’ αυτό», συνεχίζοντας να αρνείται να γυρίσει κοντά του.

Ο Τόνυ εξακολουθεί όμως να την πολιορκεί και η Τατιάνα τελικά δεν καταφέρνει να αντισταθεί στον έρωτά της για τον Τόνυ κι έτσι τον συγχωρεί, με την προϋπόθεση πως δεν θα της ξαναπεί ψέματα: «Ορκίσου ότι δεν θα μου ξαναπείς ποτέ ψέματα. Τέλος τα μυστικά μεταξύ μας Τόνυμ ή είμαστε ένα ή όχι», του λέει και αυτός της ορκίζεται. Οι μέρες κυλάνε ευχάριστα για το ζευγάρι που προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και να ξεπεράσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ η Μαργκώ δεν παραιτείται από την προσπάθεια να πλησιάσει ξανά τον γιο της. Λίγο μετά ο Τόνυ με την Τατιάνα πάνε μαζί για υπέρηχο και μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Στη συνέχεια κάνουν σχέδια για το μέλλον τους και αποφασίζουν επιτέλους να παντρευτούν: «Αυτή τη φορά δεν θέλω ούτε νυφικά ούτε ξωκλήσια. Απλά πράγματα Τόνυ», του λέει και ζητούν από τον Νικόλα και την Αθηνά να γίνουν κουμπάροι στον γάμο τους. Στο μεταξύ όμως, ο Τόνυ δεν θα αργήσει να αντιληφθεί ότι ο Στρατηγός δεν έχει παραδώσει τα όπλα της εκδίκησης, αλλά παρότι φοβάται τις κινήσεις του, αποφασίζει να κάνει με την Τατιάνα πολιτικό γάμο και διαλέγουν τους μάρτυρες!

Δείτε ακόμη: Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη ετοιμάζει σχέδιο για να επανέλθει ο Κωστής στην εταιρεία του πατέρα της!


Ο φόβος της Μαργκώ για το αγέννητο εγγόνι της

Η Μαργκώ που συνεχίζει να θέλει κοντά της τον γιο της, προειδοποιεί τον Τόνυ να έχει τον νου του, καθώς ο Στρατηγός έχει άγριες διαθέσεις και τον έχει ακόμα στο στόχαστρο.

Η Τατιάνα και ο Τόνυ απολαμβάνουν την επανασύνδεσή τους, αγνοώντας ότι βρίσκονται υπό παρακολούθηση, ενώ η Μαργκώ προειδοποιεί τον Στρατηγό να μην πειράξει το μωρό της Τατιάνας: «Μπορεί να μην τη χωνεύω την μπατσίνα, να μην τη θέλω για τον γιο μου, αλλά έχει κάτι που γι’ αυτό μπορώ να κάψω όλο τον κόσμο. Το παιδί του γιου μου. Γι’ αυτό σε προειδοποιώ μην τυχόν και την αγγίξεις και πάθει κάτι το εγγόνι μου, θα έχεις να κάνεις μαζί μου και δεν αστειεύομαι. Το ξέρεις». Παράλληλα όμως και για να προλάβει τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις, η Μαργκώ παρουσιάζει στον Στρατηγό το σχέδιό της για να αναγκάσει τον Τόνυ να γυρίσει πίσω.