Alpha: Εφιάλτης με τρεις πασίγνωστες παρουσιάστριες!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει!

Alpha: Εφιάλτης με τρεις πασίγνωστες παρουσιάστριες!

Ο ALPHA το κανάλι της Κάντζας που μόλις πρόσφατα πέρασε από τα χέρια του Δημήτρη Κοντομηνά (ίσως του εξυπνότερου επιχειρηματία στην Ελλάδα) στην motor oil του Βαρδινογιάννη,έχει τρία αγκάθια στην καρδιά του!

Το κανάλι έχει τρία αγκάθια που έχουνε γίνει αληθινός εφιάλτης! Τα τρία γατιά αφορούν σε τρεις πασίγνωστες και αγαπημένες παρουσιάστριες που όμως φέτος στα προγράμματά τους δεν προχωράνε με τίποτα. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν προχωράει με τίποτα όχι με καθαρά δική τους υπαιτιότητα αλλά όπως και να το κάνουμε δεν προχωράνε. Πάμε να δούμε μια μια τις περιπτώσεις.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Έχουν τρελαθεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ελένη Τσολάκη με το «τι λέει»

Εδώ έχουμε ένα πρόβλημα σύνθετο. Δεν αμφισβητεί κανενάς ότι η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι ταλαντούχα. Στο κανάλι την πιστεύουν απόλυτα όχι μόνο οι άνθρωποι του Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και οι άνθρωποι που έχουν έρθει τώρα από την motor oil.


Καλώς ή κακώς έγινε μια πολύ λάθος επιλογή στη συγκεκριμένη παρουσιάστρια από την διεύθυνση στο να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα δικής της εμπνεύσεως. Το «τι λέει» είναι μία ιδέα της Ελένης Τσολάκη.

Δείτε ακόμη:Nomads 2: Τα κλάματα του Ακριβόπουλου, ο νέος αρχηγός στους Εισβολείς και ο τραυματισμός του Χανταμπάκη! (Βίντεο)


Στην Ελένη ανήκει η ιδέα υλοποιήσει το πάνελ και θεματολογία. Έπρεπε κάποιος να το κανάλι να την σταματήσει δεν το έκαναν και τώρα έχουν αφήσει ένα πολύ ταλαντούχο παιδί κάθε μέρα να εκτίθεται.

Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο

Εδώ δεν έχουμε ένα σύνθετο πρόβλημα εδώ έχουμε τραγικές επιλογές του καναλιού απέναντι σε μία παρουσιάστρια που μέχρι και πέρσι έκανε τα καλύτερα νούμερα στο κανάλι.


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το Πάμε Πακέτο είναι μία σταθερή δύναμη που όμως έχει τύχει τις πιο κακής αντιμετώπισης από τη διεύθυνση του Alpha! Είναι η παρουσιάστρια που επί τρία συνεχόμενα χρόνια της αλλάζουνε κάθε χρονιά ώρα και ημέρα στην εκπομπή της.

Τώρα την έχουνε βάλει Σάββατο με αποτέλεσμα φυσικά να κάνει τα χειρότερα νούμερα στην καριέρα της.
Το οξύμωρο της ιστορίας αυτής είναι ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου όσες φορές και αν της αλλάζανε ώρα και ημέρα πάντα τα κατάφερνε Το θέμα είναι πότε θα την πάταγε η παρουσιάστρια ,ποτέ δηλαδή δεν θα ταίριαζε η ημέρα με το κοινό της παρουσιάστριας, έτυχε φέτος. Μα καλά εκεί στον alpha κανένας δε βλέπει ότι πρέπει η Βίκυ να επιστρέψει στην περσινή της ώρα και ημέρα; Υπάρχει λόγος να χάνει το κανάλι νούμερα;

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 9/11:Στα πατώματα η Καινούργιου - Απασφάλισε το Nomads! Όλα τα νούμερα...

Αγγελική Νικολούλη Φως στο Τούνελ.

Είναι αλήθεια ότι φέτος είναι η Αγγελική Νικολούλη δεν τα πάει καλά με το Φως στο τούνελ τα νούμερα της δεν είναι απογοητεύτηκα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και τα περσινά.

Το ερώτημα είναι αν το φως στο τούνελ μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση έχει πλέον κούραση. Πόσους εξαφανισμένος να εντοπίσει το κορίτσι πια. Πόσα εγκλήματα να εξιχνίαση; Πόσα άλυτα μυστήρια να λύσει;

Τα νούμερα και ο κόσμος λένε ότι η Αγγελική Νικολούλη και το φως στο τούνελ στην τηλεόραση του alpha θέλουνε ένα φρεσκάρισμα θέλουμε το κάτι διαφορετικό που θα τους ξαναστείλει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης!


Τι είναι αυτό; Δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα θα το βρει η Νικολούλη που είναι διαόλου κάλτσα και βλέπει πάντα φως στο τούνελ!