Αλλάζουν όλα στο Bake off! Έρχεται η μεγάλη αλλαγή που κανείς δεν περίμενε!

Όντως τώρα;

Αλλάζουν όλα στο Bake off! Έρχεται η μεγάλη αλλαγή που κανείς δεν περίμενε!

Καθώς οι παίκτες μειώνονται, τα δεδομένα αλλάζουν. Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 21:00, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανακοινώνει μια μεγάλη ανατροπή.

O Πάνος Ζαρέντης, η Κατερίνα Κυρπή και ο Πέτρος Φουσκιτάκης, οι τρεις τελευταίοι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν, επιστρέφουν για να διεκδικήσουν και πάλι μια θέση στο «Bake Off Greece». Διαβάστε παρακάτω...

Ο Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξουν τι αξίζουν.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η φωτογραφία της Μέγκι με την Βίκυ Καγιά και το δημόσιο μήνυμα της!

Απέναντί τους θα βρεθούν τρεις νέοι υποψήφιοι, ο Ορέστης Φεϊζό, η Χριστίνα Σταθάκη και ο Σάββας Καψαλιάρης, οι οποίοι έρχονται στα μισά του διαγωνισμού για να διεκδικήσουν, με τη σειρά τους, κι αυτοί μια θέση στους πάγκους του «Bake Off Greece».

Δείτε ακόμη: H καρφάρα του Καβατζίκη για τη Σκορδά! «Έχει άγχος για τα παιδιά της και της βγαίνει σε...»

Οι κριτές θα υποβάλουν τους έξι επίδοξους ζαχαροπλάστες σε δύο δοκιμασίες. Οι τρεις παίκτες με την υψηλότερη, συνολικά, επίδοση θα μπουν στον διαγωνισμό και θα διαγωνίζονται στο εξής με τους υπόλοιπους εννέα συμμετέχοντες.

Δείτε ακόμη: Τα έσπασε όλα η Καινούργιου στο Open! Ο άγριος τσακωμός και η απάντηση του Σαββίδη!

Πώς θα ανταποκριθούν οι τρεις καινούργιοι απέναντι σε τρεις σαφώς πιο έμπειρους, διαγωνιστικά, αντιπάλους; Πώς θα υποδεχθεί η «τέντα» τους παλιούς; Τι στάση θα κρατήσουν οι εννιά διαγωνιζόμενοι απέναντι στον Πέτρο και τον Πάνο που είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό σε κλίμα συγκίνησης και πώς θα αντιδράσουν απέναντι στην κυρία Κατερίνα που είχε αποχωρήσει με ένταση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά των συμπαικτών της, αρνούμενη μάλιστα να τους αποχαιρετήσει;

Ποιος θα αποκτήσει τα πιο γλυκά 50.000 ευρώ της ζωής του;