Στον "πάγο" το δυνατό χαρτί του Alpha! Όλο το παρασκήνιο! (Βίντεο)

Τι συμβαίνει με το μεγάλο όνομα του Alpha;

Στον

Στον πάγο βάζει ο Alpha ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του!

Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίο θα ερχόταν με μια μουσική εκπομπή, σχεδόν παρόμοια με του Σπύρου Παπαδόπουλου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM Spoiler: Βήμα βήμα πως θα γίνει ο τελικός! Όλα όσα θα δούμε αύριο...

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ η εκπομπή θα έβγαινε τον Ιανουάριο, στον πρόγραμμα του Ιανουαρίου δεν υπάρχει.

Δείτε ακόμη: Aνοίγουν σαμπάνιες για τη Σκορδά στον ΑΝΤ1! Πόσες μονάδες άφησε πίσω τους Κουκου;

«Εγώ όπως καταλαβαίνω στον Alpha, έχουν κάποιες δεύτερες σκέψεις σχετικά με το τι θα γίνει στην δεύτερη σεζόν και μίλησα και με ανθρώπους του καναλιού και τους λέω ξέρετε το πότε ακριβώς θα βγει αυτή η εκπομπή; Μου λένε «δεν ξέρουμε να σου πούμε το τι ακριβώς θα γίνει και το πότε θα βγει». Σίγουρα τον Γενάρη δεν θα είναι. Μιλάμε δηλαδή για αναβολή του συγκεκριμένου πρότζεκτ».

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 17/12: Εκπλήξεις και ανατροπές! Οι παρουσιαστές τρίβουν τα μάτια τους με τα νούμερα τηλεθέασης! Δείτε αναλυτικά...

Και συνέχισε: «Αυτό όλο συμβαίνει γιατί έχω την αίσθηση ότι μέχρι τέλος Δεκέμβρη, πολλά θα αλλάξουν γενικότερα στα κανάλια... και γενικότερα τα κανάλια τότε θα θελήσουν να πάρουν οριστικές αποφάσεις για το τι θα κάνουν τις επόμενες σεζόν».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: