Reality και talent shows που θα μας καθηλώσουν! Τα... δυνατά χαρτιά των καναλιών που θα σαρώσουν τις τηλεθεάσεις!

Δείτε ποια είναι! Εσείς θα τα παρακολουθήσετε;

Reality και talent shows που θα μας καθηλώσουν! Τα... δυνατά χαρτιά των καναλιών που θα σαρώσουν τις τηλεθεάσεις!

Λίγες μέρες πριν μας... χαιρετήσει το 2018 και μπει το 2019, στα κανάλια γίνεται ο κακός... χαμός!

Οι ιθύνοντες θέλουν να κάνουν δυναμική είσοδο στο νέο έτος γι'αυτό και προετοιμάζουν τα δυνατά τους "χαρτιά"! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Βασάλος: "Είμαι... τσιγκούνης!" - Η απίστευτη ατάκα για την Ευρυδίκη που άφησε άφωνους τους πάντες! (βίντεο)

Φυσικά, πλέον, "δυνατά χαρτιά" των καναλιών είναι τα reality παιχνίδια και τα talent shows που "κεντρίζουν" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τους καθηλώνουν στους καναπέδες τους!

Η μάχη της τηλεθέασης θα κριθεί το πρώτο εξάμηνο του 2019! Όποιο κανάλι τερματίσει πρώτο θα έχει στεφθεί και ο νικητής.

Δείτε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Όσα θέλει να... σβήσει από το σκοτεινό παρελθόν του!

Ποια είναι όμως τα realities και τα talent shows που κάνουν "ποδαρικό" στα κανάλια το 2019;

Power of Love 2: Πρώτο και καλύτερο ξεκινάει το Power of Love! Ο δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη μέρα του χρόνου!

Πρωτοχρονιά λοιπόν, στις 21.00, επτά αγόρια και επτά κορίτσια μπαίνουν στο "Σπίτι της Αγάπης" και θα προσπαθήσουν να βρουν τον έρωτα!

Δείτε ακόμη: Ελένη Βαΐτσου: Εντελώς γυμνή... Αντέχετε να τη δείτε;

Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 21.00 ενώ όταν ολοκληρωθεί το άλλο "δυνατό" concept του ΣΚΑΙ, το My Style Rocks 2, θα πάρει τη θέση του και θα μεταδίδεται στην ώρα του.

Survivor 3: Ακόμα ένας... άσος στο μανίκι των ιθυνόντων του καναλιού! Ο τρίτος κύκλος του reality επιβίωσης αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας τον Φεβρουάριο.

Από τον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες θα κοντράρονται σε ακόμα πιο σκληρούς στίβους μάχης όμως το concept θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα καθώς πλέον θα διαγωνίζονται Έλληνες εναντίον Τούρκων παικτών.

Your Face Sounds Familiar: Και ο Ant1 κάνει το comeback του, στην αρχή του έτους! Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα πρεμιέρα το talent show του καναλιού του Αμαρουσίου. Ο Ant1 έχει βασίσει πολλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα γι'αυτό και θα βγει στον "αέρα" με μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο!

Δείτε ακόμη: "Ο Θανάσης Βέγγος ήταν... μανιακός!" - Κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός θυμάται.... (βίντεο)

Το παιχνίδι θα είναι μαγνητοσκοπημένο και αυτό γίνεται γιατί το κανάλι "έκλεισε" δυνατά ονόματα της ελληνικής showbiz για να διαγωνιστούν. Όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, δεν τους επέτρεπαν να συμμετέχουν σε ένα live πρόγραμμα αφού κάποιοι από αυτούς εκείνη την ώρα θα πρέπει να βρίσκονται είτε στην πίστα είτε στις παραστάσεις που συμμετέχουν.

X-Factor: Η Δέσποινα Βανδή, μέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει πρεμιέρα από την συχνότητα του Open! Μέχρι στιγμής ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για το συγκεκριμένο concept.

MasteChef: Λίγες μέρες πριν, τα trailer του μαγειρικού διαγωνισμού βγήκαν στον "αέρα" του Star και προϊδέασαν τους τηλεθεατές για το τι θα δουν στις οθόνες τους. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς θα χαρίσουν απίστευτες στιγμές μέσα στον Ιανουάριο από τη συχνότητα του Star.