Open: Ραγδαίες αλλαγές στο κανάλι λόγω των τεχνικών προβλημάτων! Το... βαν που σώζει την κατάσταση!

Τι συμβαίνει στο κανάλι;

Open: Ραγδαίες αλλαγές στο κανάλι λόγω των τεχνικών προβλημάτων! Το... βαν που σώζει την κατάσταση!

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο Open, που παλεύει να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης, αντιμετωπίζοντας ωστόσο ακόμα σοβαρά προβλήματα τεχνικής φύσης.

Παρά τις προσδοκίες για οριστική επίλυση των προβλημάτων στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, οι ειδήσεις και το ενημερωτικό πρόγραμμα εξακολουθούν να βγαίνουν στον αέρα από βαν εξωτερικών μεταδόσεων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αυτή είναι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει!

Οι απόπειρες να τεθεί σε λειτουργία το μάστερ κοντρόλ, που θα δώσει περισσότερες δυνατότητες για live συνδέσεις και καλύτερη εικόνα, δεν ευοδώθηκαν, οδηγώντας σε ραγδαίες αλλαγές και στην έλευση νέου στελέχους με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και αποστολή να επιταχύνει τις διαδικασίες, αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Real Life.

Στην διοικητική ομάδα του Open εντάχθηκε ο Σπύρος Στουφής, άρτι αφιχθείς από τον ΣΚΑΙ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο κανάλι της Παιανίας και μαζί την ευθύνη να λύσει το ταχύτερο δυνατόν τις σοβαρές εκκρεμότητες σε τεχνικό επίπεδο που "κρατούν" το κανάλι σε συνθήκες... μετακόμισης.

Δείτε ακόμη: "Η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό"

Με εμπειρία στην τηλεόραση από το 1993, ο Σπ. Στουφής εργαζόταν στον ΣΚΑΙ από το 2007, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 το κανάλι με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την αναβάθμισή του σε επικεφαλής της Τεχνικής Διεύθυνσης του ΣΚΑΙ, από την οποία αποχώρησε για να αναλάβει διευθυντική θέση στο Open.

Στο ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life αναφέρεται πως με την έλευση του, ήδη ξεκίνησε η μετάδοση από κοντρόλ ρουμ για εκπομπές της ψυχαγωγίας, σταδιακά προχωρά και για αθλητικές εκπομπές, ενώ εκκρεμούν οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές.

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τόλη: Πήρε στον τάφο της το μυστικό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Για να αποφευχθούν άλλοι πειραματισμοί και παρακινδυνευμένα εγχειρήματα, ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Δημήτρης Μιχαλέλης ζήτησε από τον νέο τεχνικό διευθυντή οι αλλαγές στην ενημέρωση να προχωρήσουν μόνο όταν είναι απολύτως βέβαιο ότι το σύστημα είναι πανέτοιμο.

TAGS