Ελεονώρα Μελέτη: Οι καλεσμένοι έκπληξη που θα συζητηθούν στο "Μετά τα μεσάνυχτα"

Όλα όσα θα δούμε απόψε το βράδυ!

Ελεονώρα Μελέτη: Οι καλεσμένοι έκπληξη που θα συζητηθούν στο

Αυτοί θα καθίσουν σήμερα απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη!

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», ο Νίκος Μουτσινάς συναντά την Ελεονώρα Μελέτη και κάνει τον απολογισμό των τελευταίων χρόνων της ζωής του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Είναι οριστικό! Οι 6 άνδρες παίκτες που πετάνε για Μαδαγασκάρη!

Πώς αντιμετώπισε τον χαμό τριών αγαπημένων του ανθρώπων, μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια και γιατί αποφάσισε να λύσει τα «θέματά» του με τη βοήθεια ψυχολόγου; Τι περιμένει για να πάρει την απόφαση να αποκτήσει δικό του παιδί, και πώς κατάφερε να κερδίσει και πάλι το κοινό, μετά από τρία δύσκολα χρόνια;
Απόψε, ο Νίκος Μουτσινάς θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του, και από πού εμπνέεται τα θεατρικά του έργα.

Δείτε ακόμη: Χρήστος Γιάτσας: Ο πρώην σύντροφος της Σίσσυς Ζουρνατζή αποκαλύπτει «Με φτύνει και με σπρώχνει μπροστά σε όλους»!

Αμέσως μετά, θα γνωρίσουμε μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, τον Γιώργο Κοσμετάτο, το «φρικιό», όπως ο ίδιος θέλει να τον αποκαλούν. Έχει καλυμμένο με τατουάζ το 78% του σώματός του και στόχος του είναι να κάνει σχέδιο μέχρι και στους βολβούς των ματιών! Έχει γλώσσα ερπετού ενώ σε λίγο θα φορέσει την τελευταία λέξη της μόδας, σε ...κέρατα.

Τέλος, η Ασημίνα Ιγγλέζου, γνωστή για τα καυτά, ημίγυμνα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram, βάζει… φωτιά με μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Εξομολογείται ποιά είναι η αντίδραση του άντρα της στις αισθησιακές της εμφανίσεις και αναφέρεται στα σχόλια που κάνουν για εκείνη άγνωστοι αλλά και οι δύο ανήλικες κόρες της. Η Ασημίνα Ιγγλέζου, όμως, αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο μία όμορφη μητέρα, αλλά και μία δυναμική αθλήτρια που ξεχωρίζει στους αγώνες υπερ-αποστάσεων, καθώς έχει κατακτήσει σπουδαίες διακρίσεις σε αγώνες 160 χιλιομέτρων.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:10