Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Η εξομολόγηση της Κάτιας και το μεγάλο ψέμα!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Σοκαριστική ανατροπή!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Η εξομολόγηση της Κάτιας και το μεγάλο ψέμα!

Ο Φώτης συναντάει την Κάτια προκειμένου να μάθει πληροφορίες για την κόρη τους και όταν μαθαίνει την αλήθεια νιώθει συντετριμμένος. Για να εξιλεωθεί βοηθάει τη Μαρίνα να βρει το δικό της παιδί.


Η επιστροφή του Φώτη στη ζωή της Κάτιας φέρνει ξανά στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν. Καλά κρυμμένα μυστικά θα αποκαλυφθούν, με τους ήρωες να βρίσκονται μπροστά σε αναπάντεχες αλήθειες. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κάτια, μην μπορώντας να στραφεί πουθενά αλλού, πηγαίνει για μια ακόμη φορά στον Αντρέα ζητώντας τη στήριξή του. «Αυτός ο άνθρωπος έχει επιστρέψει γιατί κάτι θέλει από μένα. Δεν είναι τυχαίο που ήρθε τώρα. Πρέπει να με βοηθήσεις», του λέει. Το σκοτεινό παρελθόν θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται καταλυτικά και να αποκαλύπτει τη δύναμή του όταν ο Φώτης, περιμένοντας την Κάτια έξω από την εταιρεία, θα συναντήσει για άλλη μια φορά μετά τις Μηλιές, τη Μαρίνα. Οι δυο τους χαιρετιούνται και έχουν μια σύντομη κουβέντα. Αργότερα ο Φώτης συναντάει την Κάτια. «Τι θέλεις από μένα;», τον ρωτάει.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ο καρκίνος που "τσάκισε" τη κούκλα παίκτρια Δήμητρα Βαλβακούση!

Εκείνος δεν μπορεί να ξεχάσει ότι κάποτε οι δυο τους είχαν ένα παιδί για το οποίο δεν γνωρίζει τίποτα αφού τότε εκείνη είχε εξαφανιστεί και το είχε πάρει μαζί της. «Το παιδί μας δεν είναι πια στη ζωή. Εχει πεθάνει», του αποκαλύπτει κι εκείνος νιώθει συντετριμμένος. Ο Φώτης βλέπει για πρώτη φορά φωτογραφία της χαμένης κόρης του με την Κάτια και αισθάνεται τύψεις για όλα όσα είχαν συμβεί και για την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Την άλλη μέρα, για να βρει την εξιλέωση, ζητά από τη Μαρίνα να τον αφήσει να τη βοηθήσει να βρει την Ελπίδα, με τους τρόπους που ξέρει εκείνος. «Ασε με να κάνω κι εγώ την προσπάθειά μου. Σου υπόσχομαι πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να σε βοηθήσω να βρεις την κόρη σου», της λέει.

«Σ’ ευχαριστώ. Δεν ξέρεις τι κουράγιο μου δίνεις», του αποκρίνεται εκείνη με ευγνωμοσύνη. Η Κάτια βλέπει τον Φώτη να μιλάει με τη Μαρίνα έξω από την εταιρεία και τον προειδοποιεί: «Μην την ξαναπλησιάσεις. Είναι πολλά που δεν ξέρεις για εκείνη». Παράλληλα ζητάει από τον Αντρέα να μάθει ό,τι μπορεί για τον Φώτη, γιατί φοβάται πως κάτι ετοιμάζει σε βάρος της.

Δείτε ακόμη: Σάρωσε σε τηλεθέαση η Φαίη Σκορδά! Δεν φαντάζεστε με τι νούμερα πέρασε τους ΚουΚου!

Εκείνος της αποκαλύπτει ότι βοηθάει τη Μαρίνα να βρει την Ελπίδα, κάτι που η Κάτια δεν θα αφήσει στην τύχη του. Ο Φώτης βρίσκεται πολύ κοντά στο να μάθει σημαντικές λεπτομέρειες για την παράνομη υιοθεσία του κοριτσιού, αλλά θα έχει και μια αναπάντεχη συνάντηση που θα αλλάξει πολλά.