Η Επιστροφή - Εξέλιξη βόμβα! Η Χλόη δεν είναι έγκυος!

Σούπερ αποκλειστικό!

Η Επιστροφή - Εξέλιξη βόμβα! Η Χλόη δεν είναι έγκυος!

Ο Παύλος καταζητείται από την αστυνομία αλλά και από τους εχθρούς του, οι οποίοι θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση για να μην τους «κάψει»! Ο Ορέστης τιμωρεί τον Θέμη και εκείνος συνεργάζεται με τον Λευτέρη, ο Νίκος ξεκινάει να εργάζεται στην εταιρεία σαν στέλεχος πια, ενώ η Ελενα προσπαθεί να έρθει κοντά του.


Ο Ορέστης εμφανίζεται στην κηδεία του Ηλία! «Τι θέλεις εδώ;», τον ρωτάει ο Νίκος και ο Ορέστης του απαντάει: «Ηρθα να είμαι στο πλευρό σου αυτή τη δύσκολη στιγμή! Είσαι ο γιος μου». Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος γίνεται έξαλλος και τον χτυπάει: «Δεν είσαι πατέρας μου και δεν θα γίνεις ποτέ! Ο πατέρας μου είναι μέσα στο φέρετρο, το ακούς;». Οι υπόλοιποι προσπαθούν να συγκρατήσουν τον νεαρό, αλλά εκείνος συνεχίζει: «Είσαι δολοφόνος! Δεν θέλω να είμαι ο γιος ενός δολοφόνου». Ο Ορέστης ψελλίζει: «Δεν είμαι δολοφόνος, δεν σκότωσα κανέναν». Ο Νίκος συνεχίζει:

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Το απίστευτο ποσό που πήραν οι κριτές του παιχνιδιού για την διαφήμιση του ψωμιού τοστ!

«Το δηλητήριο που έβγαζε η εταιρεία σου σκότωσε τον πατέρα μου». Κι ενώ όλοι γυρνάνε την πλάτη τους στον Ορέστη, η Δανάη λέει στη μητέρα της: «Δεν θα πάρεις θέση για όσα λέγονται;», αλλά εκείνη αδιαφορεί. Η κοπέλα πάει να βρει τον πατέρα της: «Δώσε τους λίγο χρόνο! Είναι δύσκολο για όλους όλο αυτό που έχει συμβεί». Ο Λευτέρης καταφέρνει να πάρει στα χέρια του τα ηνία της Ντέλκουμ και εμφανίζεται στο διοικητικό συμβούλιο προς έκπληξη του Νικήτα, που διαφωνεί με αυτή την απόφαση. Την ίδια στιγμή, η Νατάλια και η Μαργαρίτα αγωνίζονται να πείσουν τον Νίκο να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση του με την Ελενα, η οποία προσπαθεί να σταθεί δυνατή μπροστά στην καταστροφή που βιώνει! Η Λίλα μαθαίνει το ύπουλο σχέδιο της Χλόης με την ψεύτικη εγκυμοσύνη της και πάει να βρει τον Χάρη: «Πρέπει να μάθεις κάτι», του λέει και εμφανίζεται η Χλόη: «Τι θέλεις και έρχεσαι εδώ; Δεν ζητήσαμε υπηρεσία δωματίου». Η Λίλα της απαντάει πως θέλει να μιλήσει με τον Χάρη, αλλά η Χλόη της ξεκαθαρίζει: «Ο Χάρης είναι δικός μου, όπως και το σπίτι αυτό! Επιτέλους, σταμάτα να μας ενοχλείς». Τότε η Λίλα πετάει τη βόμβα: «Χάρη, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι έγκυος και σε κοροϊδεύει». Την ίδια ώρα, ο Στάθης βοηθάει τον Παύλο να αποδράσει, τον βάζει να τον χτυπήσει και του δίνει το όπλο του για να τον κρατήσει όμηρο και έτσι δραπετεύει! Από την άλλη, ο Πέτρος αρπάζει τον μικρό Φώτη από το Ιδρυμα και τον πηγαίνει στο σημείο συνάντησης με τον Παύλο. Οι ειδήσεις μιλάνε για την απόδραση του Παύλου και η αστυνομία τον αναζητά.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Τρόμος στον ΣΚΑΙ! Ποιος βλέπει «ξαφνικό θάνατο»!


Η πρόταση του Νικήτα στον Νίκο

Μετά την επίσκεψη της Λίλας, η Χλόη ξεσπάει εναντίον του Χάρη που την αμφισβητεί: «Εχεις καταλάβει ότι είμαι έγκυος στο παιδί σου; Δεν το ήθελες από την αρχή, πιστεύεις τα ψέματά της για να βρεις δικαιολογία να φύγεις μακριά μου», ουρλιάζει και κάνει πως την πιάνει δυνατός πόνος. Ο Χάρης την πάει στο νοσοκομείο και ο γιατρός του ανακοινώνει πως έχασε το μωρό. Ο Νίκος επισκέπτεται την Ελενα στο φυτώριο, γεγονός που τη συγκινεί πολύ και βρίσκει την ευκαιρία να του πει μερικά πράγματα για το παρελθόν. Εκεί φτάνει η Βίκυ και ανακοινώνει στην Ελενα τα δυσάρεστα: «Ο Χάρης και η Χλόη έχασαν το παιδί». Ο Ορέστης και η Ελενα ασχολούνται με την «αποβολή» της Χλόης. Η κόντρα του Θέμη και της Δανάης κορυφώνεται. Η Μαργαρίτα δέχεται να μιλήσει με τον Ορέστη και να ακούσει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. Στο μεταξύ, ο Παύλος κρυμμένος στον ξενώνα σκέφτεται τη Δανάη και τη σχέση τους που ξεκίνησε ακριβώς σ’ εκείνο το δωμάτιο. Αστυνομικοί κάνουν έφοδο στον ξενώνα μετά από την καταγγελία της καμαριέρας και ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να πέσει πάλι στα χέρια τους. Ωστόσο καταφέρνει να το σκάσει, αφού ο Στάθης τον έχει ενημερώσει κρυφά. Ο Παύλος στριμωγμένος σκέφτεται να ζητήσει τη βοήθεια της Ιόλης.

Η Αννα βρίσκει τη Βίκυ λιπόθυμη στο σπίτι, ενώ η Ιόλη μεταφέρει στον Πέτρο το μήνυμα του Παύλου, αλλά το ακούει κατά λάθος η Δανάη. Η Χλόη πάει να βρει τη Λίλα και την κατηγορεί: «Εσύ φταις που έχασα το παιδί μου», αλλά η κοπέλα την «κολλάει στον τοίχο»: «Δεν ήσουν ποτέ έγκυος! Το μόνο που θέλεις είναι να κοροϊδέψεις τον Χάρη, του έλεγες ψέματα για να τον κρατήσεις κοντά σου». Ο Δήμος που βρίσκει τον Παύλο βγάζει όπλο και τον απειλεί, αλλά η Ζωή μπαίνει στη μέση. Στη συνέχεια ο Δήμος αφήνει μόνο λίγες ώρες στον Παύλο να εξαφανιστεί από τον ξενώνα της θείας του, πριν τον καταδώσει. Παράλληλα, η Δανάη καταλαβαίνει ότι η Ιόλη θα πάει στον Παύλο και απαιτεί να πάει μαζί της. Οταν φτάνουν εκεί, ο Παύλος δεν πείθεται να γυρίσει πίσω και να παραδοθεί. Ο Νικήτας κάνει στον Νίκο μια πρόταση να συνεργαστούν και να κάνουν μια καινούρια αρχή για την εταιρεία, δικαιώνοντας παράλληλα και όσους έχουν υποστεί ζημιές από τα φυτοφάρμακα. Ο Νικήτας λέει στον Λευτέρη: «Ο εγγονός μου ήρθε να εργαστεί στην επιχείρηση και θα του δώσεις όλα όσα του αναλογούν», κάτι που δεν χαροποιεί τον δικηγόρο. Η Βίκυ συνέρχεται από την απόπειρα αυτοκτονίας και προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην Αννα.



Ο Χάρης μαθαίνει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη

Η Χλόη κάνει πως είναι συγκλονισμένη και υποφέρει, ενώ ο Χάρης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της. «Εγώ φταίω που το έχασα! Δεν πρόσεχα», δήθεν απολογείται και ο Χάρης την καθησυχάζει: «Ηρέμησε! Είμαι εδώ, δίπλα σου» και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του. Ομως τώρα θα πρέπει να βρει και πάλι τρόπο να τον κρατήσει κοντά της και να μην την εγκαταλείψει για τη Λίλα μιας και δεν υπάρχει πια παιδί. «Μη με αφήσεις, σε παρακαλώ! Οχι τώρα», του λέει. Και συνεχίζει: «Θα πεθάνω! Είμαι έτοιμη να αυτοκτονήσω αν με αφήσεις και θα φταις εσύ για τον θάνατό μου». Ο Χάρης προσπαθεί να της μιλήσει: «Τι είναι αυτά που λες; Τι λόγια είναι αυτά; Πού είναι η Χλόη που γνώρισα; Η δυναμική, η ανεξάρτητη...», αλλά εκείνη επιμένει: «Δεν θα με αφήσεις, έτσι; Δεν πρόκειται να με αφήσεις, ορκίσου». Ο Χάρης της μιλάει απότομα: «Χλόη, σταμάτα! Νομίζω πως ήρθε η ώρα να φύγω! Αν προκαλεί πόνο και δάκρυα, δεν είναι αγάπη αυτό! Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ούτε σ’ εμένα ούτε και σ’ εσένα» και φεύγει. Ο ίδιος συζητάει τα όσα έγιναν με τους φίλους του και πάνω στην κουβέντα και από τα όσα ακούει από εκείνους, του μπαίνει η ιδέα στο μυαλό πως η Χλόη ίσως και να μην ήταν έγκυος. Με άγριες διαθέσεις πάει να βρει τον γυναικολόγο: «Θα μου πεις όλη την αλήθεια και περιμένω απάντηση τώρα! Ηταν ή δεν ήταν έγκυος η Χλόη;». Εκείνος προσπαθεί να αποφύγει να του απαντήσει, αλλά ο Χάρης τον αρπάζει από λαιμό και ουρλιάζει: «Πες μου! Ηταν ή δεν ήταν;» και ο γυναικολόγος από φόβο του απαντάει: «Οχι, δεν ήταν ποτέ έγκυος».

Δείτε ακόμη: Πετρούνιας - Μιλλούση: Μόλις μετακόμισαν! Φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι που κόβουν την ανάσα...


Ορέστης και Θέμης πιάνονται στα χέρια

Ο Θέμης με άγριες διαθέσεις «επιτίθεται» τον Ορέστη: «Δεν έκανες τίποτα για να κρατήσεις τη Δανάη κοντά μου! Λυπάμαι, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να σταματήσω να σε καλύπτω από τη στιγμή που αθέτησες τη συμφωνία μας». Ο Ορέστης του απαντάει: «Ποια συμφωνία; Τι είναι αυτά που λες; Εκανα ό,τι μπορούσα να μείνει η κόρη μου κοντά σου, αλλά δεν σε θέλει». Τότε ο Θέμης τον απειλεί: «Αν θέλεις να με έχεις ακόμα στο πλευρό σου, τότε θα μου δώσεις όσα σου ζητήσω! Θέλω μετοχές και χώρο στην εταιρεία, εσύ και ο Νικήτας έχετε τελειώσει από εκεί. Λοιπόν, συμφωνείς με όσα σου λέω ή όχι;». Τότε ο Ορέστης αποφασίζει να δώσει ένα γερό μάθημα στον Θέμη, αρχίζει να τον χτυπάει και να προσπαθεί να τον σκοτώσει: «Ποιος νομίζεις πως είσαι που έρχεσαι στο σπίτι μου και μου λες αυτά τα πράγματα; Λυπάμαι πολύ που ενθάρρυνα την κόρη μου να είναι μαζί σου! Είσαι απατεώνας! Δεν έχουμε να διαπραγματευτούμε για τίποτα εμείς οι δύο. Δεν θα πάρεις ούτε σεντ, ούτε μετοχές. Σήκω φύγε από εδώ μέσα και μη σε ξαναδώ ποτέ».

Ο Θέμης καταφέρνει να σωθεί την τελευταία στιγμή από την οργή του Ορέστη και αποφασίζει ν’ αλλάξει στρατόπεδο. Η Ελενα υποψιάζεται ότι η Δανάη είναι με τον Μάνο, αλλά ο Πέτρος της λέει ψέματα. Στο μεταξύ, η Δανάη και ο Παύλος ζουν τον απόλυτο έρωτα. Η Αννα ανακοινώνει στους γονείς της την πρόθεση του Χρήστου να την παντρευτεί. Ο Στάθης εντοπίζει τον Τρίγγα στις φυλακές, αλλά τον προλαβαίνει ο εισαγγελέας που τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του γιατί ο ίδιος ο Ζερβός τον κατήγγειλε για συνέργεια στην απόδραση του Παύλου. Η Ιόλη προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να γυρίσει, ενώ η Δανάη θέλει να μείνει μαζί του. Ο Πέτρος εκτιμώντας την πληροφορία για τον Τρίγγα, τον συμβουλεύει να μείνει ακόμα κρυμμένος μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Ομως μια αμοιβή που ορίζει ο Ορέστης για όποιον δώσει πληροφορίες για τον δραπέτη Σταυρινό, αλλάζει τα πράγματα! Ο Παύλος ετοιμάζεται να το σκάσει από το χωριό που έχει βρει καταφύγιο, όμως ο Ζερβός παρακούει τις εντολές του Ορέστη και μαζί με τον Θέμη φτάνουν στο χωριό με σκοπό να τον βγάλουν από τη μέση. Την ίδια ώρα, ένας απρόσμενος καταδότης στέλνει την αστυνομία στα ίχνη του Παύλου. Παράλληλα, η Αννα και ο Χρήστος ανακαλύπτουν στο γραφείο του Λευτέρη ένα εύρημα που θα ταράξει τη γαλήνη της οικογένειας Ανδρέου! Ο Στάθης μαζί με τον εισαγγελέα Ευσταθίου ετοιμάζονται ν’ ανακαλύψουν τον συνεργό του Βάσου Δημαρά, ενώ ο Νίκος έχει ακόμα μια ανάμνηση από την ημέρα της απαγωγής του και ο κλοιός γύρω από τον Λευτέρη όλο και στενεύει, όταν κάποιος τον αναγνωρίζει από τη μέρα που είχε απαγάγει τον Αντώνη!