Η επιστροφή - Εξέλιξη σοκ! Η Βίκυ καταδίδει τον Λευτέρη στην αστυνομία!

«Ο άντρας μου είναι ο δολοφόνος που ψάχνετε»!

Η επιστροφή - Εξέλιξη σοκ! Η Βίκυ καταδίδει τον Λευτέρη στην αστυνομία!

Η Βίκυ δεν αντέχει άλλο το βάρος των αποκαλύψεων και σε συνδυασμό με την επικινδυνότητα πια του Λευτέρη, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και να καταδώσει τον άντρα της! Ωστόσο, ποια είναι τα επόμενα βήματα του Λευτέρη;

Το TV24 και η Γιάννα Παπανικολάου σας έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Διαβάστε παρακάτω...


Οι αναμνήσεις του Νίκου από την ημέρα της απαγωγής του κάνουν τον Λευτέρη να πάρει ακραίες αποφάσεις για το μέλλον του νεαρού, με κίνδυνο μάλιστα της ίδιας του της ζωής. Η Βίκυ ανακαλύπτει τα σχέδια του άντρα της και η ζωή του Νίκου βρίσκεται στα χέρια της! Για πρώτη φορά μετά τις αποκαλύψεις για τον σκοτεινό χαρακτήρα του Λευτέρη, η Βίκυ του εναντιώνεται και σώζει την τελευταία στιγμή τον Νίκο από τη δολοφονική μανία του. Μάλιστα, για να καλύψει το γεγονός ότι βρέθηκε έξω από το σπίτι του, αναγκάζεται να κάνει μια κουβέντα με τη Μαργαρίτα και να της ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της στο φυτώριο. Ο Λευτέρης είναι έξαλλος που η Βίκυ εμποδίζει τα σχέδιά του:

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Εφιάλτης στον ΣΚΑΙ δίχως τέλος! Παρασκήνιο...

«Είμαστε μαζί σε όλο αυτό! Μην τολμήσεις να με εμποδίσεις ξανά γιατί θα αναγκαστώ να κάνω πράγματα που δεν θέλω», την απειλεί και χειροδικεί εναντίον της! Αυτό θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα και εκείνη είναι πια αποφασισμένη να τον σταματήσει ακόμα και με κίνδυνο της ζωής της… Ο Χάρης βρίσκει τον Παύλο μέσα στο σπίτι του και η αντίδρασή του θα είναι έντονη. Την ίδια ώρα ο Νίκος ανακοινώνει στον Νικήτα την απόφασή του να κάνει το πολυπόθητο τεστ DNA, με την προϋπόθεση να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Ορέστης όμως θα τους ανακαλύψει και θα προτείνει να δώσει κι εκείνος δείγμα για το τεστ! Στο μεταξύ, η Βίκυ ετοιμάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον άντρα της στον Στάθη, ωστόσο κάποιος παρακολουθεί κάθε της βήμα και ο Λευτέρης γνωρίζει πια την προδοσία της γυναίκας του! «Ο άντρας μου είναι ο δολοφόνος που ψάχνετε! Ο Λευτέρης είναι εκείνος που έκλεψε τον Μάνο σε μικρή ηλικία, που συνεργάστηκε με τον Βάσο Δημαρά για να εκδικηθεί τους Κορωναίους!

Και όλα αυτά για την αδελφή του, την Ολγα, που ήταν παντρεμένη με τον Βάσο! Πριν από λίγο καιρό τα έμαθα όλα, σου το ορκίζομαι πως δεν ήξερα τίποτα», ομολογεί η Βίκυ και ο Στάθης σοκάρεται με τις αποκαλύψεις, ενώ εκείνη συνεχίζει: «Εχει αρχίσει να γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος και κάποιος πρέπει να τον σταματήσει». Εκείνος συγκλονισμένος φεύγει αμέσως για να ενημερώσει τον εισαγγελέα. Ο Λευτέρης ξέρει ότι ο κλοιός έχει στενέψει και προσπαθεί να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. Από την άλλη, η Βίκυ περιμένει καρτερικά την τραγική κατάληξη του Λευτέρη, αλλά κανένας δεν έρχεται να συλλάβει τον σύζυγό της. Στο μεταξύ, ο Ζερβός ψάχνει τον Στάθη και η αγωνία του θα τον οδηγήσει στο σπίτι του Πέτρου.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Επιτέλους ερωτευμένη - Βρήκε τον κατάλληλο άντρα! Το κρυφτούλι στο εξωτερικό!

Οι δύο άντρες μοιράζονται την ίδια ανησυχία, καθώς ο νεαρός αστυνομικός παραμένει άφαντος. Αργότερα ο Ζερβός κάνει μια μακάβρια ανακάλυψη στο αυτοκίνητο του Στάθη και η αποκάλυψη της δολοφονίας πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Ζερβός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Στοχοποιεί τον Ορέστη ως υπεύθυνο της δολοφονίας του γιου του και η αντίδρασή του θα είναι ακραία...