Τατουάζ: Ο δεσμός της Χριστίνας και του Ορφέα είναι πλέον κοινό μυστικό μεταξύ της οικογένειας Μελά!

Τι θα δούμε σήμερα;

Τατουάζ: Ο δεσμός της Χριστίνας και του Ορφέα είναι πλέον κοινό μυστικό μεταξύ της οικογένειας Μελά!

Η Άννα φέρει αντίσταση στους απαγωγείς και το μετανιώνει με τον χειρότερο τρόπο. Ο Σέκερης με την Τατιάνα εντοπίζουν κάτι αξιοσημείωτο στις φωτογραφίες που τράβηξαν οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι στην Καστέλα και αρχίζουν να το ερευνούν.

Ο δεσμός της Χριστίνας και του Ορφέα είναι πλέον κοινό μυστικό μεταξύ της οικογένειας Μελά και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Survivor, Master Chef,Τατουάζ. Ποιος φτιάχνει κόλυβα;

Ο ντεντέκτιβ, εντοπίζει την Αλκυόνη με την Ελπίδα και ενημερώνει τον Στέφανο. Αυτός, αν και νιώθει άσχημα που αφήνει την Όλγα μόνη της, σπεύδει να τις βρει! Η Τατιάνα, μετά από πολύ πίεση, δέχεται να βρεθεί με τον Τόνυ. Οι απαγωγείς στέλνουν καινούριο υλικό στον Αλέξανδρο, αυτή τη φορά όμως η εικόνα που αντικρίζει τον σοκάρει. Λίγο αργότερα, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς κι αυτό που ακούει τον κάνει να χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Η αστυνομία κάνει μια καινούρια ανακάλυψη που βοηθά πολύ στην υπόθεση της απαγωγής.

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Κάγκελο ο Ιωαννίδης με την ατάκα παίκτριας! Δεν φαντάζεστε τι του είπε! (Βίντεο)


Οι ώρες της αγωνίας συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις είναι ιδιαίτερα σκληρές. Όσο ο Αλέξανδρος δίνει μάχη με το χρόνο για τη συγκέντρωση των χρημάτων, η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από το κρησφύγετο των απαγωγέων, αλλά δεν τολμά να κάνει καμία κίνηση αν δεν εξασφαλίσει την ασφάλεια της Άννας και της Λήδας. Ο Σωκράτης προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή του με σύμμαχο τον Νικόλα που του στέκεται σαν πραγματικός φίλος. Ο Ορφέας απαιτεί από τη Χριστίνα να καλύψει τη σχέση που έχουν κι όταν εκείνη αρνείται, της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.. Η Μαργκώ εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να φέρει πιο κοντά της τον Τόνυ, ενώ από την άλλη η Τατιάνα τον διώχνει κάθε μέρα και πιο μακριά. Η Όλγα πίνει ανεξέλεγκτα για να αντέξει τον εφιάλτη που ζει. Η Τατιάνα αποφασίζει να ερευνήσει τα ανώνυμα στοιχεία που έχει στα χέρια της για τον σήριαλ κίλερ. Μια απρόσμενη εξέλιξη οδηγεί την Άννα στην απελπισία..