Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η επιστροφή: Η Έλενα θυμώνει με τον Πέτρο που της εξηγεί ότι ο Παύλος κινδυνεύει!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Η επιστροφή: Η Έλενα θυμώνει με τον Πέτρο που της εξηγεί ότι ο Παύλος κινδυνεύει!
TV24 05.02.2019 11:04

Η Έλενα θυμώνει με τον Πέτρο που της εξηγεί ότι ο Παύλος κινδυνεύει και γι’ αυτό τον προστατεύει. Θα δεχτεί τις εξηγήσεις του ή θα τον παραδώσει στις αρχές;

Η Δανάη ζητάει την απόλυση του Θέμη αλλά ο Λευτέρης αρνείται και η Δανάη ξεσπάει στην Άννα. Ο Νίκος μετά από τις τελευταίες πληροφορίες που μαθαίνει από τον Νικήτα για τον Ορέστη αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση με τους Κορωναίους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πλακώθηκαν εκτός στίβου μάχης Έλληνες και Τούρκοι! Ποιος το ξεκίνησε; (Παρασκήνιο)

Ο Νικήτας μετανιώνει για την απόφασή του να ανοιχτεί στον Νίκο. Όσο ο Νίκος απομακρύνεται, η Μαργαρίτα φαίνεται να θέλει να πλησιάσει τους Κορωναίους. Πηγαίνει στο φυτώριο, εκεί όμως συναντάει τη Βίκυ που της κάνει μία σκληρή επίθεση.

Δείτε ακόμη: Master chef 3: Αδιανόητο «θάψιμο» Κοντιζά σε Κουτσόπουλο! «Το κεφάλι του είναι σαν...» (Βίντεο)

Η Έλενα γίνεται έξαλλη μαζί της και η ρήξη στη σχέση τους είναι πλέον εμφανής. Ο Ορέστης δίνει στην Έλενα να υπογράψει το διαζύγιο. Ποια είναι όμως τα πραγματικά του κίνητρα πίσω απ’αυτό; Την ίδια στιγμή ο Παύλος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δανάη, που μπορεί ν’αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Share