Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! «Σκοτώστε τον»! Το δολοφονικό σχέδιο της Κάτιας για να σταματήσει τον Φώτη!

Η εξέλιξη αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! «Σκοτώστε τον»! Το δολοφονικό σχέδιο της Κάτιας για να σταματήσει τον Φώτη!

Ο Φώτης θέλει να βοηθήσει τη Μαρίνα στην αναζήτηση του παιδιού της αλλά υπολογίζει χωρίς την Κάτια. Η παρέμβασή της τον αποτρέπει από τον αρχικό σκοπό του.

Η υποχώρησή του θα σημάνει νέα αγωνία για την κοπέλα που πιέζεται και από τον Μιχάλη, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους. Παρ’ όλα αυτά, ο Φώτης την επισκέπτεται για να της δώσει έναν φάκελο με κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν την Ελπίδα. Μόνο που αυτά τα στοιχεία δεν είναι τα πραγματικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα - Ραγδαίες εξελίξεις! Επιστρέφει στην σειρά η Δάφνη Λαμπρόγιαννη!

Η Κάτια έχει για μια ακόμη φορά βάλει το χέρι της με σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοπέλα δίνοντας ψευδείς πληροφορίες. Αυτό η Μαρίνα δεν το γνωρίζει, όπως δεν ξέρει ότι ο Φώτης είναι ο πρώην σύντροφος της Κάτιας και ότι οι δυο τους έχουν επικοινωνία. «Εχω βρει αρκετά στοιχεία που μπορούν να σε βοηθήσουν», αποκαλύπτει ο Φώτης στη Μαρίνα που όλο ευγνωμοσύνη τον ευχαριστεί. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να πάει να βρει τη θετή μητέρα της Ελπίδας -σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήρε από εκείνον- και σκέφτεται πώς θα την αντιμετωπίσει. Ομως ο Φώτης της έχει παίξει ένα άσχημο παιχνίδι. Νιώθει τύψεις που υπέκυψε στην Κάτια, την οποία προσπαθεί μάταια να πείσει να βοηθήσει τη Μαρίνα αντί να την αποπροσανατολίζει. «Γιατί τη βασανίζεις; Βοήθησέ την. Αρκετά τιμωρήθηκε», της λέει αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. «Ποτέ δεν θα είναι αρκετό. Εξαιτίας της έχασα το γιο μου».

*Από το TVΣίριαλ και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Φώτης αποφασίζει να παραμείνει κι άλλο στην Αθήνα για να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση. Ζητάει από τον σύνδεσμο των παράνομων υιοθεσιών να του πει ό,τι ξέρει για την Κάτια. Αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση χωρίς να το γνωρίζει εκείνη. Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Θέλει να έχει τη συνείδησή του ήσυχη και να εξιλεωθεί για τον χαμό της κόρης του, για τον οποίο νιώθει ότι έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Οι έρευνές του θα τον φέρουν πολύ κοντά στην αλήθεια. Ωστόσο, οι κινήσεις του δεν περνούν απαρατήρητες από την Κάτια που καταλαβαίνει ότι ξέρει πολύ περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε και ότι έχει μπει πολύ βαθιά στην υπόθεση που την αφορά άμεσα.

Και ως γνωστόν η Κάτια είναι μια γυναίκα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Θέλει να τον σταματήσει πάση θυσία. Δεν θέλει να τον αφήσει να φτάσει στην άκρη του νήματος και να μαθευτεί το μεγάλο της μυστικό. Επιθυμεί η Μαρίνα να υποφέρει για πάντα αλλά και εκείνη να μην τιμωρηθεί ποτέ. Και δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να καταστρέψει τη ζωή της και όσα έχει κερδίσει μέχρι τώρα. Ο Φώτης πια είναι επικίνδυνος για εκείνη και τα σχέδιά της και σκέφτεται να τον βγάλει από τη μέση. «Σκοτώστε τον», είναι η εντολή που έχει σκοπό να δώσει για να τον σταματήσει.

Οταν όμως βρίσκει ένα γερό στοιχείο με το οποίο μπορεί να τον εκβιάσει και να τον έχει στο χέρι, τότε το παιχνίδι αλλάζει και ο Φώτης γίνεται για μια ακόμη φορά πιόνι στα χέρια της. Και η εντολή θανάτου αλλάζει... καθώς άλλος θα είναι το θύμα.

Δείτε ακόμη: Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Γνωστό ζευγάρι χώρισε έπειτα από 7 χρόνια γάμου!


Δημήτρης και Μαρίνα συμμαχούν

Η μέρα του γάμου του Γιώργου και της Σοφίας έχει φτάσει και όλοι μαζεύονται στο δημαρχείο. «Αστυνομία; Εχω να κάνω μια καταγγελία για το πού βρίσκεται ο Δημήτρης Μακρής». Η Κάτια βλέπει κρυμμένο τον Δημήτρη, που είναι αποφασισμένος να σταματήσει τον γάμο της Σοφίας, να παρακολουθεί το ζευγάρι και καλεί την αστυνομία. Ωστόσο εκείνος καταφέρνει να διαφύγει.

Εν τω μεταξύ η Μαρίνα πηγαίνει στην Κόρινθο να βρει τη γυναίκα που υιοθέτησε την Ελπίδα, όμως εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη και όχι ευχάριστη. Πηγαίνει κατευθείαν στην Κάτια καθώς είναι σίγουρη ότι έχει βάλει το χέρι της για μια ακόμη φορά. Οι δυο γυναίκες συγκρούονται και η Κάτια της ομολογεί ποιος είναι ο πραγματικός της σκοπός για την Ελπίδα.

Παράλληλα, ο Δημήτρης μαθαίνει από την Ελλη την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας κι έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιχάλη, κατηγορώντας τον ότι του έλεγε ψέματα τόσο καιρό. Η Κάτια προτείνει στον Αντρέα να συνεργαστούν επαγγελματικά κι εκείνος το κρύβει από τη Ρένα. Στο μέτωπο της εταιρείας, όμως και η Μαρίνα έχει το σχέδιό της. Στην προσπάθειά της να ζορίσει την θανάσιμη εχθρό της, βρίσκει τον Δημήτρη. «Εχω να σου κάνω μια πρόταση από την οποία θα έχουμε και οι δύο κέρδος. Είμαστε πια από την ίδια πλευρά κι έχουμε έναν κοινό αντίπαλο», του λέει. Η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελλη ζητάει από τον Κωστή να πάνε σε ένα μπαρ. Καθώς φτάνουν, ο Κωστής με τρόμο αντιλαμβάνεται ότι τον οδηγεί εκεί που συναντά κρυφά τη Λίλιαν… Η Ελλη κάνει προσπάθεια να τον πλησιάσει εκ νέου, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Λίγο αργότερα η Λίλιαν αποκαλύπτει στον Κωστή ότι αποφάσισαν με τον άντρα της να δώσουν στον γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία και ότι είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται.