Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην ψαρώνεις - Αποκλειστικές εξελίξεις! Η Σάντυ πετάει την βέρα της!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Μην ψαρώνεις - Αποκλειστικές εξελίξεις! Η Σάντυ πετάει την βέρα της!
TV24 05.02.2019 13:33

Μπορεί το μίσος να καταλήξει σε έναν μεγάλο έρωτα; Και πιο συγκεκριμένα, τελικά η σχέση μεταξύ του Μανώλη και της Σάντυς πού θα καταλήξει, αλήθεια;

Το TiVi ανακάλυψε τη συνέχεια της πετυχημένης σειράς Μην ψαρώνεις και παραθέτει το τηλεοπτικό μέλλον των πρωταγωνιστών. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πλακώθηκαν εκτός στίβου μάχης Έλληνες και Τούρκοι! Ποιος το ξεκίνησε; (Παρασκήνιο)


Μπορεί η πρώτη τους συνάντηση να μη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Σάντυ και ο Μανώλης δεν θα έρθουν κοντά. Ή... για να ακριβολογούμε... πολύ κοντά! Πιο συγκεκριμένα, η Σάντυ θα δεχτεί την πρόταση του Μανώλη και θα πιάσει δουλειά στην ψαραγορά. Η αρχή θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς όλα θα της βρομάνε -στην κυριολεξία-, όμως η συνέχεια θα την ανταμείψει καθώς θα έρθει πιο κοντά στο πραγματικό πρόσωπο του γείτονά της. Η Στέλλα δεν θα ενθουσιαστεί με την παραπάνω απόφαση, όμως θα κατανοήσει πως δεν μπορεί να αλλάξει την πρόταση του αγαπημένου της στη Σάντυ, αφού μάλιστα της έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να τη βοηθήσει οικονομικά. Ανάμεσα σε όλα αυτά, η Στέλλα θα εγκατασταθεί στο σπίτι του Μανώλη παρά την αντίθετη γνώμη των παιδιών του. Και η αλήθεια είναι πως θα κάνει τα πάντα για να έρθει κοντά τους, όμως η όποια προσπάθειά της θα πέσει τελικά στο κενό.

*Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου


Εδώ ο Διονύσης... εκεί ο Διονύσης... Πού είναι ο Διονύσης;

Ο Διονύσης θα συνεχίσει να επικοινωνεί με τη γυναίκα του ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυτό όμως δεν σημαίνει πως σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα. Βλέποντας τις προθέσεις του, η Σάντυ γίνεται έξαλλη και πάνω στα νεύρα της πετάει τη βέρα της κάτω, μπροστά στην έκπληκτη Νενέλα που υπολογίζει στην επιστροφή τους στα βόρεια προάστια. Η δουλειά της πάντως στην ψαραγορά πάει από το καλό στο καλύτερο και έχει αρχίσει να πατάει γερά στα πόδια της. Αφού μάλιστα και οι κόρες της έχουν τακτοποιηθεί στο σχολείο τους, ύστερα από παρέμβαση του Μανώλη φυσικά, όλα κυλούν υπέροχα. Τόσο που έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή, μακριά από τις ανέσεις και το σπίτι των εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων. Ο Μανώλης θα την προσεγγίσει με τον πλέον γλυκό τρόπο και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα συναντιούνται στον κήπο του σπιτιού τους για... κουβέντα.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πλακώθηκαν εκτός στίβου μάχης Έλληνες και Τούρκοι! Ποιος το ξεκίνησε; (Παρασκήνιο)

Ο Κωνσταντίνος θα μάθει την αλήθεια για τη μετακόμιση της Τάνιας, όμως σε βάθος χρόνου θα κατανοήσει τους λόγους που την ανάγκασαν να του πει ψέμματα. Αν και αρχικά θα εκνευριστεί λοιπόν, σύντομα θα φτάσει στην πόρτα της με ένα μονόπετρο στο χέρι. Ομως η Τάνια θα δεχτεί; Προφανώς και θα δεχτεί, παρόλο που έχει αρχίσει να τρέφει συναισθήματα και για τον μεγάλο γιο του Μανώλη, τον Λεωνίδα, που δεν σταματάει να την πολιορκεί. Η Ρόζα σαφώς και θα απογοητευτεί με τον αρραβώνα του Κωνσταντίνου και της Τάνια, όμως δεν θα σταματήσει να κινείται προς το μέρος του. Ενα αίτημα φιλίας στα social media προς εκείνον θα αλλάξει άρδην τη μέχρι τώρα επικοινωνία τους.

Share