Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της και δεν θυμάται τίποτα και κανέναν!

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της και δεν θυμάται τίποτα και κανέναν!
TV24 06.02.2019 11:12

Η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της και δεν θυμάται τίποτα και κανέναν. Αρρωσταίνει βαριά και έχει πυρετό, Στον ύπνο της αναζητάει τη μητέρα της.

Όταν πέφτει ο πυρετός της και ξυπνάει βλέπει πολλά παιδιά στο δωμάτιο. Την επόμενη μέρα, ο άντρας που τη βρήκε, ο Σενόλ αναγκάζει την Ελίφ να πουλήσει χαρτομάντηλα στο δρόμο. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή αν και η Ελίφ της ζήτησε να μη φύγει από κοντά της, εκείνη δεν την άκουσε. Όταν πηγαίνει στον τόπο του ατυχήματος μαθαίνει πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και απελπίζεται. Όλη η οικογένεια Εμίρογλου βρίσκεται εκεί. Ο Κενάν κατηγορεί τη Μελέκ για ό,τι συνέβη και εκείνη θυμώνει. Του ζητάει να σκεφθεί γιατί αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της την κόρη τους και του λέει πως το μόνο που τη νοιάζει είναι να βρεθεί η Ελίφ. Η Μελέκ λιποθυμάει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, της δίνει ηρεμιστικά και λίγο αργότερα παίρνει εξιτήριο. Την επόμενη μέρα, που ξυπνάει, η Μελέκ ετοιμάζει πρωινό για την Ελίφ γιατί πιστεύει πως ήταν μαζί της όλο το βράδυ.

Δείτε ακόμη: Μην ψαρώνεις: Ο Θανάσης γυρίζει τη Σάντυ σπίτι της και την προσεγγίζει ερωτικά, χωρίς τη θέλησή της!

Όταν η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως έχει χάσει τα λογικά της δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ζεϊνέπ επικοινωνεί με τον Μουράτ και του λέει τι συνέβη. Τα νέα συγκλονίζουν τον νεαρό αλλά και τη Φεριντέ.

Ο Βεϊσέλ κρύβει τα χρήματα, που πήρε από το χρηματοκιβώτιο του Νετζντέτ. Με μια δικαιολογία, φεύγει από το σπίτι του Νετζντέτ. Πληρώνει το χρέος του στον Γκιοκχάν και ζητάει να πάρει πίσω την Τουλάϊ. Η Τουλαϊ δεν μπορεί να το πιστέψει πως σώθηκε. Το ζευγάρι δεν προλαβαίνει να χαρεί την επανασύνδεσή του καθώς ο Μουράτ τους ενημερώνει πως ο Μελίχ και η Ελίφ είναι νεκροί.

Δείτε ακόμη: Έλα στην θέση μου: Ο Βλάσης δέχεται πιέσεις από τη Φαίη, να της αφήσει το παιδί για ένα βράδυ!

Ο Βεϊσέλ υποψιάζεται πως η Αρζού κρύβεται πίσω από αυτή την τραγωδία. Η Αρζού πηγαίνει στον Νετζντέτ και συζητάνε για το πως και πόσο έχουν επηρεάσει την οικογένεια Εμίρογλου η εξαφάνιση της Ελίφ και ο θάνατος του Μελίχ. Ο Νετζντέτ αντιλαμβάνεται πως έχουν κλαπεί χρήματα από το χρηματοκιβώτιο. Ο Ερκούτ του λέει πως θα βρει τα χρήματα που λείπουν αλλά και αυτόν, που τα πήρε. Ο Ερκούτ υποψιάζεται τον Βεϊσελ και πηγαίνει να του ζητήσει τα χρήματα. Ο Βεϊσελ αρνείται τις κατηγορίες και τον ενημερώνει για τον «θάνατο» της Ελίφ…

Share